Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 05.02. 2025
Dnes má svátek Dobromila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králík nadivoko

fotka Králík nadivoko
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Králík nadivoko:

1 ks králík  | 100 g slanina  | 1 ks citrón  | 1 lžíce koření na divočinu (jalovec, bobkový list, tymián)  |  citrónová kůra  | 2 ks cibule  |  sůl  | 1 ks bobkový list  | 100 ml bílé víno

Postup přípravy receptu Králík nadivoko:

Maso prošpikujeme částí slaniny, pokapeme citrónem, poprášíme kořením a citrónovou kůrou, obložíme na kolečka nakrájenou cibulí, zabalíme do alobalu a necháme do druhého dne v lednici uležet. Na pekáčku rozpustíme zbylou slaninu, na ni položíme králíka, osolíme, přidáme bobkový list, podlijeme a v předehřáté troubě pečeme za častého přelévání masa šťávou.

Měkké maso vyjmeme, naporcujeme, šťávu zředíme, povaříme, rozmixujeme, ochutíme vínem. Omáčku přelijeme na porce masa. Králíka nadivoko podáváme s brambory a brusinkami či jeřabinami.


Fotky receptu Králík nadivoko:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík nadivoko
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !