Vložil: | Jiřinka 1 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Bramborový nákyp s mletým masem:
700 g brambor
| 1 cibule
| 3 polévkové lžíce oleje
| 400 g mletého masa
| 1 lžíce hořčice
| 4 lžíce kečupu
| 500 g rajčat
| 150 g ementálu
| feferonky
| sůl
| pepř
| oregáno
| paprika
Postup přípravy receptu Bramborový nákyp s mletým masem:
Uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Cibuli nakrájíme nahrubo a osmažíme na oleji. Maso 5 minut opékáme s cibulí. Okořeníme hořčicí, kečupem, pepřem, oregánem a osolíme. Potom přidáme feferonky. Na dno formy dáme plátky brambor, rajčat bez slupky a připravenou masovou směs. Na maso nasypeme polovinu nastrouhaného ementálu. Další vrstvou budou opět brambory a rajčata. Posypeme zbytkem sýra a zapékáme asi 30 minut.
Fotky receptu Bramborový nákyp s mletým masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!