Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 01.02. 2025
Dnes má svátek Hynek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí sekaná na římský způsob

Hovězí sekaná na římský způsob
17. 02. 2009 Mleté maso +++++-____
Příprava receptu Hovězí sekaná na římský způsob: Housku namočíme do studené vody. Rajčata omyjeme a 200 g z nich rozpůlíme, vyjmeme jadérka a rozkrájíme je. Ovčí sýr nakrájíme na kostky. Ze žampionů odebereme 150 g, očistíme a rozčtvrtíme je. Na p ... …více»

Mleté hovězí medailonky s paprikou

Mleté hovězí medailonky s paprikou
17. 02. 2009 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Mleté hovězí medailonky s paprikou: Oloupané brambory nakrájíme na větší kousky, osolíme a 20 minut povaříme. Housku namočíme do mléka. Slaninu a cibuli nadrobno pokrájíme a na pánvi krátce osmahneme. Papriku důkladně očistíme a nakrá ... …více»

Rolka z mletého masa a brambor

Rolka z mletého masa a brambor
17. 02. 2009 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Rolka z mletého masa a brambor: Brambory oloupeme a uvaříme v osolené vodě. Měkké slijeme a rozšťoucháme. Přidáme 1 lžíci másla a ušleháme hustou kaši. Vmícháme nadrobno pokrájenou petrželku, osmaženou cibuli a podle chuti osolíme a ... …více»

Tournedos z mletého masa

Tournedos z mletého masa
17. 02. 2009 Mleté maso +_________
Příprava receptu Tournedos z mletého masa: Žemli namočíme do vody. Cibuli oloupeme a usekáme najemno. Maso dáme do mísy, přidáme vymačkanou žemli, vejce. 1/3 cibule, hořčici a důkladně prohněteme. Ochutíme solí a pepřem. Vytvoříme 8 vyšších ku ... …více»

Mleté maso v zelném závitku

Mleté maso v zelném závitku
17. 02. 2009 Mleté maso ++++++____
Příprava receptu Mleté maso v zelném závitku: Zelí očistíme a krátce (asi 2 minuty) spaříme ve vroucí vodě, necháme okapat a opatrně rozebereme na jednotlivé listy. Rýži rovněž spaříme horkou vodou a necháme okapat. Cibule oloupeme, nakrájíme n ... …více»
 

Švédský čočkový pletanec

Švédský čočkový pletanec
17. 02. 2009 Mleté maso +_________
Příprava receptu Švédský čočkový pletanec: Čočku namočíme na dvě hodiny do studené vody a v téže vodě uvaříme. Aby nenadýmala, přidáme k ní jednu oškrábanou mrkev rozkrojenou na tři části, kterou po uvaření vyhodíme. Uvaříme si i těstoviny a p ... …více»

Bramborové pirůžky

Bramborové pirůžky
17. 02. 2009 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Bramborové pirůžky: Najemno nastrouháme brambory (vařené ve slupce den předem), přidáme sůl, mouku, rozměklé máslo a vypracujeme těsto, které vyválíme na asi 4 mm plát. Vykrajujeme čtverce 10x10 cm, do středu dáme náplň ... …více»

Babicovy dobroty - Borek

Babicovy dobroty - Borek
17. 02. 2009 Mleté maso ++________
Příprava receptu Babicovy dobroty - Borek: Osmažíme mleté maso, dochutíme solí, pepřem, tymiánem a česnekem. Přidáme petrželku a bryndzu. Z lístkového těsta rozválíme tenké placky a naplníme je masovou směsí. Placky zabalíme do ruliček, které ... …více»

Rizoto s masem a lečem

Rizoto s masem a lečem
17. 02. 2009 Mleté maso +++++-____
Příprava receptu Rizoto s masem a lečem: Cibule nakrájíme nadrobno a osmahneme ji na oleji na pánvičce. Přidáme mleté maso, osolíme, přisypeme mletou papriku a vše dusíme 20 minut. Pak přidáme lečo a dusíme ještě dalších 10 minut. Obvyklým z ... …více»

Tyčinky z mletého masa

Tyčinky z mletého masa
17. 02. 2009 Mleté maso ++++++____
Příprava receptu Tyčinky z mletého masa: Mleté maso, nakrájenou cibuli, vejce, sůl a pepř smícháme. Přidáme strouhanku. Sýr nakrájíme na hranolky, které obalujeme mletým masem - vzniknou nám válečky. Na rozehřátém tuku zvolna smažíme ze všec ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !