Vložil: | admin |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 21 |
|
|
Použité suroviny receptu Boloňské špagety:
1 ks špagety - balíček
| 250 g tvrdý sýr
| 1 ks cibule
| 2 ks česnek - stroužky
| 500 g mleté hovězí maso
| 100 ml bílý vermut
| 4 lžíce ostrý kečup
| 2 lžíce olej
| sůl, pepř podle chuti
Postup přípravy receptu Boloňské špagety:
Špagety uvaříme v osolené vodě podle návodu na obalu, scedíme a necháme je okapat. Na rozpáleném oleji krátce osmahneme drobně pokrájenou cibuli, přidáme drobně nasekaný česnek, pak mleté maso, sůl, pepř a prudce orestujeme dohněda. Vmícháme kečup, podlijeme vermutem a zvolna dusíme doměkka. Podle potřeby podléváme trochou vody.
Na talíře rozdělíme špagety, pokryjeme masovou směsí a hustě zasypeme strouhaným sýrem.
Fotky receptu Boloňské špagety:
Fotky vložil: Mangovka,damami,MichelePrg,piskotik,evabel