Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 06.11. 2024
Dnes má svátek Liběna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vločkové karbanátky

fotka Vločkové karbanátky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Vločkové karbanátky:

250 g mletého masa  | 8 vrchovatých lžic ovesných vloček  | 4 ks vejce  |  sůl  |  pepř  |  majoránka  | 3 lžíce strouhanky  | 6 stroužků česneku  | 1 ks mrkev  | 1 ks masox  |  olej na smažení

Postup přípravy receptu Vločkové karbanátky:

Masovou kostku povaříme ve 250 ml vody, do vařícího bujónu vsypeme ovesné vločky a ihned odstavíme z plotny. Vločky necháme ve vývaru asi 30 minut nabobtnat. Potom k nim přidáme mleté maso, vejce, strouhanku a najemno nastrouhanou mrkev. Ochutíme solí, pepřem, majoránkou a prolisovaným česnekem. Tvoříme karbanátky, které v rozpáleném oleji usmažíme po obou stranách dozlatova. Vločkové karbanátky podáváme s bramborovou kaší a se zeleninovým salátem.


Fotky receptu Vločkové karbanátky:

Vločkové karbanátky
Vločkové karbanátky
Fotky vložil: Olča4 
Hodnocení receptu Vločkové karbanátky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !