Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
11. 11. 2007 Skopové maso
Příprava receptu Karský šašlik: Hřbet očistíme, odblaníme. Levinky omyjeme a rozpůlíme. Obojí vložíme do nádoby, osolíme, přidáme nakrájenou cibuli, pepř ocet a necháme 2-3 hod. odležet. Po té napichujeme střídavě na jehlu maso a le ... …více»
|
11. 11. 2007 Skopové maso
Příprava receptu Srbská dolma: Ze surovin umícháme nádivku, kterou pak plníme listy. Složíme je těsně do hlubšího kastrolu, polijeme máslem a přidáme vývar. Dusíme zakryté asi 1 hod. ... ... …více»
|
10. 11. 2007 Skopové maso
Příprava receptu Cassoulet: Do kameninové misky dáme nadrobno nasekané kousky kůžek ze slaniny. Zalijeme vodou a vaříme pod pokličkou na mírném ohni tři hodiny. Podle potřeby přiléváme vodu. Tuto přípravu děláme den před tím, ne ... …více»
|
10. 11. 2007 Skopové maso
Příprava receptu Pečené kůzle s nádivkou: Bůček a vejce natvrdo umeleme na masovém strojku. Přidáme syrová vejce, česnek, pepř, mátu nebo šalvěj, osolíme a promícháme.
Nádivkou plníme čistě omyté a osolené kůzle. Zprudka je opečeme na pek ... …více»
|
10. 11. 2007 Skopové maso
Příprava receptu Pilaf se skopovým masem: Propláchnutou rýži dáme na přepuštěné máslo a zvolna osmažíme v troubě asi 8 minut.
Na rozehřátém oleji zvolna opečeme nakrájené skopové maso, přidáme nadrobno nakrájenou cibulku a po krátkém opeč ... …více»
|
10. 11. 2007 Skopové maso
Příprava receptu Skopová pečeně: Skopovou kýtu nakrájíme na větší kostky asi 50 gramové, okořeníme solí a pepřem, opečeme ve směsi tuku a másla, přidáme rozmačkané česnekové stroužky, půlky cibulí, rozmarýn a tymián. Pekáč dáme do st ... …více»
|
10. 11. 2007 Skopové maso
Příprava receptu Vřetena s brokolicí a skopovým : Maso nakrájíme na kostky. Na oleji opečeme nakrájenou skopovou plec, přidáme na nudličky nakrájenou kořenovou zeleninu, MAGGI Bylinkovou kostku Česnek a petržel, podlijeme vínem a přikryté dusíme. Mas ... …více»
|
9. 11. 2007 Skopové maso
Příprava receptu Balkánský guláš: Skopové maso opláchneme, osoušíme, odstraníme tuk a blány a nakrájíme na větší kostky. Osmažíme ze všech stran na rozpáleném oleji. Cibuli nakrájíme na pásky, česnek na tenké plátky, papričku nasekáme ... …více»
|
7. 11. 2007 Skopové maso
Příprava receptu Kůzlečí guláš: Kůzlečí maso nakrájíme na kostičky, osmahneme na sádle, přidáme zpěněnou cibulku, ke které jsme přidali papriku, kmín, třený česnek a sůl. Vše podlijeme vodou a vaříme nebo dusíme v troubě doměkka.
... …více»
|
5. 11. 2007 Skopové maso
Příprava receptu Plněné kůzlečí žebírko : Maso nařízneme od žeber, abychom vytvoříli hlubší širokou kapsu. Tu naplníme nádivkou, zašijeme silnou nití a opečeme na rozehřátém tuku. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, maso posypeme rozmarýnem ... …více»
|