Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 30.01. 2025
Dnes má svátek Robin
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sekané skopové saté

Sekané skopové saté
5. 11. 2007 Skopové maso ++++-_____
Příprava receptu Sekané skopové saté : Cibuli nakrájíme na plátky a spolu s česnekem ji na troše oleje opečeme dohněda a dokřupava. Koriandr krátce opražíme, rozemeleme ho a smísíme s citrónovou šťávou. Krátce opatrně povaříme, přidáme sů ... …více»

Orientální skopové maso alá bára

Orientální skopové maso alá bára
4. 11. 2007 Skopové maso ++++++____
Příprava receptu Orientální skopové maso alá bára: Maso očistíme, omyjeme, nakrájíme na řízky, okraje nařízneme, zlehka naklepeme a vložíme na 3 až 4 hodiny do marinády, kterou si připravíme z rozetřeného česneku, zázvoru, čili koření, drceného kmínu, ... …více»

Irský skopový guláš

Irský skopový guláš
31. 10. 2007 Skopové maso ++++++____
Příprava receptu Irský skopový guláš: Maso očistíme a nakrájíme na menší plátky. Cibuli a zeleninu rovněž očistíme a pokrájíme na plátky, brambory oškrábeme a nakrájíme na kostičky. Do hrnce dáme vrstvu masa, na to cibuli a zeleninu, pak ... …více»

Žebírka na zelenině

Žebírka na zelenině
30. 10. 2007 Skopové maso +++++_____
Příprava receptu Žebírka na zelenině : Očišťěná a umytá žebírka nakrájíme, naklepeme, potřeme utřeným česnekem, osolíme, okořeníme pepřem a na rozehřátém rostlinném oleji osmažíme z obou stran. Přidáme očištěný celer nakrájený na nudličky, ... …více»

Turecký kebab

Turecký kebab
30. 10. 2007 Skopové maso ++++______
Příprava receptu Turecký kebab : Skopovou panenku nakrájíme na 1 cm silné plátky. Prolisujte 2 stroužky česneku a přidáme je k masu. Přilijeme 3 lžíce olivového oleje a opepříme. Vše promícháme a až do grilování necháme uležet. Mleté ... …více»
 

Srbské skopové maso

Srbské skopové maso
30. 10. 2007 Skopové maso ++++++++__
Příprava receptu Srbské skopové maso : Drobné nasekanou očištěnou cibuli zpěníme na rozehřátém rostlinném oleji, přidáme očištěné, umyté a na kostky nakrájené maso, osmažíme, osolíme, opepříme a odstavíme. Na rozehřátém oleji nebo tuku osm ... …více»

Smažené skopové koule

Smažené skopové koule
30. 10. 2007 Skopové maso +++++_____
Příprava receptu Smažené skopové koule : Očištěné a umyté maso nakrájíme na kostky a spolu s očištěnou cibulí umeleme na masovém mlýnku. Přidáme rozetřený česnek, drobně nasekanou zelenou petrželku, vejce, drcený kmín, sůl a vše dobře promíc ... …více»

Skopový perkelt

Skopový perkelt
30. 10. 2007 Skopové maso ++++++++__
Příprava receptu Skopový perkelt : Očištěnou drobně nasekanou cibuli zpěníme na rozehřátém rostlinném oleji, přidáme mletou červenou papriku, očištěné, umyté a na kostky nakrájené maso a za stálého míchání osmažíme. Potom přidáme očišt ... …více»

Skopový guláš v kotlíku

Skopový guláš v kotlíku
30. 10. 2007 Skopové maso +++++_____
Příprava receptu Skopový guláš v kotlíku : Slaninu nakrájíme na malé kostky a škvaříme na rozpáleném tuku nebo oleji. Přimícháme očištěnou drobně nasekanou cibuli a zpěníme. Přidáme maso nakrájené na kostky, osmažíme, osolíme, okořeníme pepřem ... …více»

Skopový guláš s fazolemi

Skopový guláš s fazolemi
30. 10. 2007 Skopové maso ++++++-___
Příprava receptu Skopový guláš s fazolemi: Očištěné a propláchnuté fazole namočíme den před přípravou do studené vody a druhý den je uvaříme ve stejné vodě do poloměkka. Maso nakrájíme na kostky, osmažíme na rozehřátém sádle, přidáme očištěnou ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !