Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 11.04. 2025
Dnes má svátek Izabela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Saltimbocca

fotka Saltimbocca
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Saltimbocca:

4 tenké telecí řízky  | 4 plátky šunky (parmské)  | 8 čerstvých šalvějových lístků  | 70 g másla  | 1 lžíce oleje  | 100 ml bílého vína  |  sůl

Postup přípravy receptu Saltimbocca:

Maso omyjeme studenou vodou, pečlivě osušíme a důkladně dlaní naklepeme. Lehce opepříme. Na každý řízek připíchneme plátek šunky a dva šalvějové lístky, polovinu másla a olej rozehřejeme na pánvi, řízky prudce opékáme asi 2 min. po každé straně.
Vyjmeme a odstavíme do tepla. Tuk zředíme bílým vínem a důkladně povaříme. Podle chuti trochu osolíme a opepříme. Zbylé máslo přidáme ve vločkách k vypečené šťávě a důkladně promícháme metlou. Podáváme na předehřátých talířích.


Fotky receptu Saltimbocca:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Saltimbocca
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice