Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 08.02. 2025
Dnes má svátek Milada
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bylinkové fazole s klobásami

Bylinkové fazole s klobásami
7. 08. 2008 Uzeniny +++++-____
Příprava receptu Bylinkové fazole s klobásami: Nepřilnavou pánev rozpalte a zprudka na ní ze všech stran osmahněte klobásky, tři až pět minut. Fazole přidejte do pánve spolu s rajčaty, bylinkami i cukrem. Dochuťte, uveďte do varu a na mírném plame ... …více»

Zelné řízky s párkem

Zelné řízky s párkem
7. 08. 2008 Uzeniny +++-______
Příprava receptu Zelné řízky s párkem: Zelné listy vypereme a krátce povaříme v osolené vodě. Na každý list poté klademe část párku a svineme jej. Obalíme v trojobalu a smažíme na rozpáleném tuku. Jako přílohu doporučuji vařené brambory. ... …více»

Klobásy zapečené v kynutém těstě

Klobásy zapečené v kynutém těstě
7. 08. 2008 Uzeniny +-________
Příprava receptu Klobásy zapečené v kynutém těstě: 1. Z droždí, trochy vlažného mléka a lžíce mouky uděláme kvásek a v teple ho necháme vzejít. Mouku prosijeme do mísy. Přidáme žloutky, olej, zbylé mléko a kvásek. Vypracujeme hladké vláčné těsto. Přik ... …více»

Zelňáčci

Zelňáčci
7. 08. 2008 Uzeniny ++________
Příprava receptu Zelňáčci : Tento recept dělám podle oka, takže 1/2 hlávky zelí nastrouháme a přidáme nakrájenou slaninu a salám, přidáme vrchovatý hrnek hrubé nebo pol. mouky, 2 vejce, 1/2 hrnku mléka, 1/2 hrnku oleje, ... ... ... …více»

Bramborový toast

Bramborový toast
7. 08. 2008 Uzeniny ++________
Příprava receptu Bramborový toast: Oloupané brambory nakrájíme na plátky a dáme na naolejovaný plech. Šunku, rajčata a cibuli nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a promícháme. Směsí pokryjeme plátky brambor, navrch dáme plátky sýr ... …více»
 

Kořeněné opékané brambory

Kořeněné opékané brambory
7. 08. 2008 Uzeniny +-________
Příprava receptu Kořeněné opékané brambory: 1. Uzeninu nakrájejte na plátky a vysmažte na větší pánvi. Je-li tučnější, nemusíte používat olej. Do pánve přisypte brambory a pět minut je opékejte. 2. Posypte kmínem, přidejte papričku a česnek, ... …více»

Smažené plněné žampióny se salámem

Smažené plněné žampióny se salámem
6. 08. 2008 Uzeniny ++++++-___
Příprava receptu Smažené plněné žampióny se salámem: Ze žampiónů vyjmeme nožičky. Hlavičky posolíme. Salám a sýr nastrouháme, smícháme a plníme jím hlavičky žampiónů. Obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vejci se solí a trochou mléka (nebo vody, ... ... …více»

Špekáčky na pivu

Špekáčky na pivu
6. 08. 2008 Uzeniny ++________
Příprava receptu Špekáčky na pivu: Špekáčky oloupeme, rozkrojíme na půlky a na vrchní straně nařízneme ježka. Dno zapékací misky poklademe anglickou slaninou, dáme půlky špekáčků ježkem nahoru, zasypeme nakrájenou cibulí a prolisova ... …více»

Omeleta z trouby s paprikovou klobásou

Omeleta z trouby s paprikovou klobásou
6. 08. 2008 Uzeniny ++++______
Příprava receptu Omeleta z trouby s paprikovou klobásou: Cibulky a papriky očistíme. Cibulky pokrájíme nadrobno, papriky na čtverečky nebo nudličky. Klobásu nakrájíme na tenká kolečka. V pánvi rozehřejeme olej a orestujeme na něm papriky. Když změknou, vmíc ... …více»

Staropražské brambory

Staropražské brambory
6. 08. 2008 Uzeniny ++________
Příprava receptu Staropražské brambory: Brambory oloupáme, uvaříme do poloměkka a necháme vychladnout. Šunku a pórek rozkrojíme na dva díly. Část šunky nakrájíme na plátky a pórek na kolečka. Zbytek šunky, pórku a cibule nakrájíme na kostky ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !