Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.11. 2025
Dnes má svátek Liběna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velikonoční nádivka - celoroční verze

fotka Velikonoční nádivka - celoroční verze
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Velikonoční nádivka - celoroční verze :

rohlíky nebo housky  | 3 vejce  | 1.5 l mléka  |  sůl  |  pepř  |  MAGGI Harmonie Chuti  |  uzené maso  |  petržel (kopřivy, bazalka, pažitka)  |  vlašské ořechy  |  tuk  |  strouhanka na vysypání pekáče

Postup přípravy receptu Velikonoční nádivka - celoroční verze :

Do mísy nakrájíme na kostičky rohlíky nebo housky.

V mléce rozšleháme žloutky, sůl a pepř. Směsí zalijeme pečivo.

Nakrájíme nebo nameleme uzené (může být i pečené vepřové) maso a ořechy. Vše smícháme dohromady, dochutíme MAGGI Harmonií Chuti a zelenými bylinkami. Nakonec lehce vmícháme sníh z bílků.

Přebytečnou nádivku pečeme ve vymaštěném a vysypaném pekáčku 30 - 45 min.


Fotky receptu Velikonoční nádivka - celoroční verze :

Velikonoční nádivka - celoroční verze
Velikonoční nádivka - celoroční verze
Velikonoční nádivka - celoroční verze
Velikonoční nádivka - celoroční verze
Fotky vložil: sylver,tvackova1 
Hodnocení receptu Velikonoční nádivka - celoroční verze
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !