![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
13. 03. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Masové rolky plněné ovčím sýrem: Maso mírně naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Sýr nakrájíme na nudličky, 1 cibuli a 1 papriku na půlkolečka, rozdělíme na maso, zavineme, upevníme nití. Na oleji osmahneme ze všech stran, ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzená kotleta: Velkou uzenou kotletu dáme do hrnce s vařící vodou. Vaříme cca 2 hodiny. Nepřidáváme žádné koření ani sůl. Podáváme s chlebem a hořčicí. Z vývaru můžeme udělat polévku. ... ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Křupavý bůček: Bůček umyjeme, osušíme, osolíme, vložíme do pekáče, podlijeme vodou, přikryté pečeme 30 minut. Bůček vybereme, kůži ostrým nožem nařežeme do mřížky, opepříme, vložíme zpět do výpeku. Očištěnou ... ... …více»
|
![]() |
12. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Huspenina domácí výroby: Nožičky, jazyky a kůže zalijeme dvěma litry studené vody, osolíme a uvaříme doměkka. Teplé jazyky prudce zchladíme ve studené vodě, oloupeme a vývar procedíme. V čistém vývaru uvaříme nakrájenou kořen ... …více»
|
![]() |
12. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízky s medovou omáčkou: Máslo rozpustíme a krátce na něm osmahneme rýži basmati. Přilijeme 400 ml osolené vody a rýži dusíme na mírném ohni asi 20 minut.
Limety omyjeme horkou vodou a osušíme. Jednu limetu oloupeme a kůru ... …více»
|
![]() |
12. 03. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kotlety se špenátem a sýrem: Kotlety lehce naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme je na pánvi. Do pekáčku dáme kousek másla a opečené kotlety, na které navrstvíme spařený a osolený špenát promíchaný s jemně nakrájenou jarní cibul ... …více»
|
![]() |
11. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Medové kotlety: Kotlety naklepeme, osolíme a okořeníme zázvorem. Utřený česnek smícháme s medem a sojovou omáčkou, směsí potřeme maso, dáme do pekáčku a upečeme. ... ... …více»
|
![]() |
11. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Loupežnická směs: Na oleji rozpustíme kostičky slaniny, vložíme nudličky obojího masa a orestujeme ho. Pak přidáme kolečka klobásy, osmahneme, vmícháme nudličky okurek a salát a vše podusíme. Nakonec dochutíme hořčicí, ... …více»
|
![]() |
11. 03. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pikatní cikánský guláš: Vepřové maso nakrájíme na menší kostičky. Cibuli nakrájíme na kolečka, slaninu na kostičky.
Slaninu osmažíme na másle. Přidáme nakrájené maso, zaprášíme paprikou a trochou chilli, na vyšším stupni os ... …více»
|
![]() |
10. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Slavnostní krkovička: Nakrájíme krkovičku na 1,5 cm silné plátky, ale nedokrájíme do konce.
Smícháme věci na marinádu, potřeme tím maso i v rozřezu, zabalíme do alobalu a necháme v lednici alespoň 24 hodin. Druhý den dám ... …více»
|