Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Vodnář - roční horoskop na rok 2025 | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
8. 03. 2009 Vepřové maso
Příprava receptu Rychlý italský guláš z vepřového masa: Cibuli očistíme a nasekáme. Maso očistíme a nakrájíme na stejné kostky.
V kastrolu osmahneme cibuli a zasypeme ji paprikou. Ihned přidáme kostky masa, osolíme a restujeme. Základ guláše zalijeme výv ... …více»
|
7. 03. 2009 Vepřové maso
Příprava receptu Slavnostní pečený bůček: V bůčku uděláme kapsu, kterou vytřeme česnekem utřeným se solí a drceným zeleným pepřem. Do kapsy vložíme uzené maso a celý bůček pevně omotáme tenkým provázkem. Necháme den v chladnu odležet a pak up ... …více»
|
7. 03. 2009 Vepřové maso
Příprava receptu Steak se zeleným pepřem: Steaky osušíme, osolíme a opečeme. Vyjmeme z pánve, postavíme na horké místo. Ve šťávě opečeme pepř a s řeřichou dáme na steaky. Podáváme horké.
... ... …více»
|
7. 03. 2009 Vepřové maso
Příprava receptu Smažené kotlety se zeleninou: Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance a na rozpáleném oleji smažíme po každé straně 5 min. Rozšleháme smetanu se žloutky a sýrem ji umícháme ve vodní lá ... …více»
|
7. 03. 2009 Vepřové maso
Příprava receptu Zapečené vepřové řízky s křenem: Vepřové řízky odblaníme, na obvodech nařízneme,
naklepeme, osolíme, poprášíme moukou a prudce opečeme po obou stranách na oleji. Přeložíme je do čtyř malých zapékacích misek nebo na pekáček, pokladem ... …více»
|
7. 03. 2009 Vepřové maso
Příprava receptu Domácí bůček: Z bůčku odkrojíme kůži. Horní část nakrájíme na kostičky. Poté bůček mírně osolíme, vetřeme: vegetu, gril. koření, papriku, kmín a česnek. Nakrájenou cibuli posypeme po bůčku i vedle něj. Můžeme necha ... …více»
|
7. 03. 2009 Vepřové maso
Příprava receptu Vepřová kolena v římském hrnci: Římský hrnec namočte podle návodu.
Kolena umyjte, osušte, osolte a opepřete. Kůži nařežte na čtverečky. Cibuli oloupejte a rozkrojte ji na čtvrtky. Dejte ji spolu s koleny do římského hrnce, zakryjte ... …více»
|
7. 03. 2009 Vepřové maso
Příprava receptu Výborná domácí tlačenka: Vařené maso i vnitřnosti pokrájíma na kostky zhruba o velikosti 2 až 4 cm, kůže umeleme najemno. Vše vložíme do mísy, osolíme, opepříme a dochutíme drcenou majoránkou. Zalijeme trochou vývaru a řádně ... …více»
|
7. 03. 2009 Vepřové maso
Příprava receptu Vepřová krkovička s omáčkou: Plátky prorostlé krkovičky s kostí omyjeme, osušíme, naklepeme, osolíme a opepříme. Česnek oloupeme, prolisujeme a smícháme s hořčicí a olejem. Touto směsí maso potřeme, zabalíme do fólie a necháme 1 ... …více»
|
7. 03. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečené špagety se sýrem, masem a lečem: Špagety uvaříme podle návodu, slijeme a necháme okapat. Cibuli oloupeme a nasekáme, omytá rajčata pokrájíme společně s paprikou na kostičky. Vepřové maso z konzervy rozkrájíme.
Na oleji osmahneme cib ... …více»
|