![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
6. 03. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová roláda Budapešť: Vepřovou pečeni vykostíme, rozkrojíme na plát, naklepeme, osolíme a posypeme paprikou. Z mletého masa, soli, jemně nasekané petrželky, vejce a ve šlehačce rozmočené žemle připravíme náplň, do které př ... …více»
|
![]() |
5. 03. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Uzená kýta v chilli omáčce: Uzené maso omýt, zalít v hrnci vodou a vařit doměkka. V jiném hrnci uvařit doměkka očištěnou zeleninu. V pánvi rozpálit olej, přidat cibuli nakrájenou nadrobno, posypat je cukrem a za stálého míchání ... …více»
|
![]() |
5. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové rolky s brokolicí: Vepřový bok vykostíme a nakrájíme maso na proužky, které osolíme, potřeme paprikou, zatočíme, převážeme nití a připevníme grilovací jehlou. Vkládáme na pánev a pomalu smažíme ze všech stran. Brokolici ... …více»
|
![]() |
4. 03. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapékané uzené maso: Očištěné fazolky zalít vodou, osolit a uvařit do poloměkka. Scedit je a nechat okapat. Mezitím rozšlehat vejce s mlékem a sýrem na bešamel.
Zapékací misku vymazat máslem a vysypat strouhankou. Dno p ... …více»
|
![]() |
4. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzená krkovice v těstíčku: Vychladlé a oloupané brambory nastrouhat najemno, přisypat obě mouky, kmín, pepř, sůl a vejce. Vypracovat tuhé těsto, rozválet ho na plát a posypat jej bylinkami. Maso po omytí a osušení položit na tě ... …více»
|
![]() |
3. 03. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kotlety v karí omáčce: Maso osolíme, opepříme, z obou stran opečeme, pak zmírníme teplotu a za častého obracení ještě několik minut opékáme. Pak maso vybereme a odložíme. Do výpeku přidáme 20 g másla, nakrájenou ... ... …více»
|
![]() |
3. 03. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jablečná pečínka: Pečeň umyjeme, osušíme, opepříme, obalíme v mouce, na rozehřátém oleji opečeme z obou stran, pak vyndáme, osolíme a odložíme na teplé místo. Cibuli nakrájíme na jemno, jablka oloupeme, zbavíme jádřinc ... …více»
|
![]() |
3. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečená žebra po selsku: Opláchnutá masitá žebra nakrájíme na jednotlivé porce i s kostí.
Na plátky pokrájenou, oloupanou cibuli vložíme do pekáče a orestujeme ji na sádle, dorůžova.
Orestovanou cibuli zastříkneme vodou a p ... …více»
|
![]() |
3. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Klasická lódna: Do lódny (velká plechová nádoba) s rozpáleným olejem vložíme kusy masa.
Zprudka je restujeme ze všech stran.
Přidáme na plátky pokrájenou cibuli, na jemno pokrájené zelí, na kousky pokrájenou paprik ... …více»
|
![]() |
3. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové nudličky se zeleninou: Maso nakrájíme na nudličky, osolíme okořeníme, posypeme solamylem a promícháme. Rozpálíme olej maso orestujeme za míchání, asi 5 minut. Přidáme zeleninu a necháme pomalu ještě 8 minut, na malém plamen ... …více»
|