![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
3. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové plátky na víně: Slaninu nakrájím na kostičky, dáme na pánev a necháme roztopit. Pak přidáme nasolené a opepřené maso. Opékáme z každé strany 4 minuty. Hotové maso vyndáme na teplý talíř. Do výpeku přidáme víno a plát ... …více»
|
![]() |
2. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety se sardelovou pastou: Kotlety lehce naklepeme, opepříme, potřeme sardelovou pastou, nakonec lehce poprášíme hladkou moukou. Na tuku zpěníme nadrobno nakájenou cibuli, na ni položíme kotlety, po obou stranách opečeme, potom ... …více»
|
![]() |
2. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízky na polský způsob: Vepřové řízky, ale mohou být i kuřecí, nasolíme a dobře obalíme ve strouhance. Na pánvi v troše oleje je na prudko opečeme po obou stranách.
Řízky přeložíme do pekáčku (kameninový hrnec neb skleněn ... …více»
|
![]() |
2. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový kotlet na rožni: Vepřové kotlety nakrájíme, osolíme, opepříme a necháme odležet. Potom je vložíme na grilovací rošt, grilujeme 4-5 minut po každé straně. Hotové kotlety klademe na teplý talíř, ozdobíme nakrájenou zele ... …více»
|
![]() |
2. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rošťáci s hořčicí: Obě hořčice, pepř, worcester, kečup, sůl, vejce a solamyl vložíme do vyšší misky, našleháme tak, aby se přísady spojily. Naklepané kotlety namočíme do vzniklé kaše a klademe do misky, kterou potom uza ... …více»
|
![]() |
2. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rumunský vepřový kotlet: Vepřové kotlety naklepáme, osolíme, opepříme a necháme asi hodinu odležet. Rajčata nakrájíme na plátky, papriky na nudličky a cibuli na kolečka. Na pánvičce rozehřejeme sádlo a do něj vložíme pokrájen ... …více»
|
![]() |
2. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uherské vepřové žebírko s rýží: Vepřové kotlety osolíme, opepříme a necháme asi hodinu odležet. Slaninu nakrájíme na kostičky, rajčata na plátky, papriky a cibuli na kolečka. Do rozpálené slaniny vložíme zeleninu, osolíme, opepříme ... …více»
|
![]() |
2. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový řízek s ementálem: Vepřové řízky naklepáme, osolíme, opepříme a potřeme olejem. Po odležení je grilujeme 4-5 minut po obou stranách. Na opečené řízky položíme plátek ementálu, který má být užší a kratší než řízek a znov ... …více»
|
![]() |
2. 03. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Bůček s pórkem: Syrový nebo uzený bůček nakrájíme po odříznutí kostí a kůže na tenké plátky. Očištěné silnější pórky zbavíme kořínků a konce zelených listů, osolíme a obalíme připravenými plátky bůčku. Bůček přichytí ... …více»
|
![]() |
1. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový mozeček se žampiony: Vepřový mozeček pod studenou vodou omyjeme, spaříme a rozdělíme na menší kousky. Žampiony očistíme, nakrájíme na nudličky, osmažíme, poprášíme moukou, zalijeme moukou, promícháme se žloutky a nasekan ... …více»
|