Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Vodnář - roční horoskop na rok 2025 | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
22. 01. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Rychlé vepřové plátky: Vepřové plátky naklepeme, posolíme a jemně opepříme. Obalíme je v mouce. Plátky smažíme na rozehřátem oleji do zlata. Na osmažené plátky dáme plátek másla a potřeme cibulovou šťávou nebo roztrcenou c ... …více»
|
22. 01. 2009 Vepřové maso
Příprava receptu Guláš s bramborovými knedlíky: Brambory oloupeme, najemno nastrouháme a v utěrce vymačkáme. Vymačkanou vodu necháme odstát. Vařené brambory oloupeme a prolisujeme. Syrové brambory osolíme a smícháme s horkými brambory. Do bramborov ... …více»
|
22. 01. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Uzený bůček, kysané zelí a kroupy: Kroupy namočíme přes noc. Uzené maso uvaříme. Ve vývaru uvaříme do měkka kroupy. Nejlépe v tlakovém hrnci vaříme cca 20 min a nesolíme.
Uvařené kroupy osolíme a promícháme. Na drobno nakrájíme cibuli ... …více»
|
21. 01. 2009 Vepřové maso
Příprava receptu Vepřová krkovička v alobalu: Maso volíme podle chuti. Vhodná je kýta, krkovice, kotleta nebo drůbeží prsa. Maso osolíme a opepříme. Cibuli s paprikou očistíme. Cibuli nakrájíme na kolečka, papriku na nudličky.
Na alobal kápneme ... …více»
|
21. 01. 2009 Vepřové maso
Příprava receptu Pivní steaky : Vepřové maso osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Poté ho smažíme na rozpáleném oleji. Když je maso poloměkké, zalijeme ho pivem a ještě dosmažíme, až je měkké. Maso podáváme s chlebem či vařen ... …více»
|
20. 01. 2009 Vepřové maso
Příprava receptu Bůček: Bůček nakrájíme na plátky o tloušťce asi 1 cm. Lehce je naklepeme, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme najemno a zpěníme na oleji. Přidáme maso a z obou stran je opečeme. Podlijeme ... ... …více»
|
20. 01. 2009 Vepřové maso
Příprava receptu Netočený španělský ptáček: Klobásu nadrobno nakrájíme. Střední cibulku oloupeme a nasekáme, okurky nakrájíme. Očištěné vepřové maso nakrájíme na kostky.
Nejdříve osmažíme klobásu, dáme ke straně pánve a osmažíme nakrájenou cib ... …více»
|
20. 01. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Přírodní vepřové řízky s bílým pepřem: Řízky naklepeme a na několika místech nařízneme. Opepřené a osolené řízky vložíme na rozehřátý tuk a po obou stranách opečeme. Podlijeme malým množstvím vody a krátce podusíme.
... ... …více»
|
19. 01. 2009 Vepřové maso
Příprava receptu Řízek Ondráš: Uděláme si těsto na bramborák (hustší). Maso naklepeme, osolíme, opepříme a obalujeme v bramborákovém těstě. Pečeme na oleji. Jako přílohu můžeme dát vařené brambory. ... …více»
|
19. 01. 2009 Vepřové maso
Příprava receptu Babicovy dobroty - rychlý segedín: Na pánvi osmažíme najemno nakrájenou cibuli, česnek, mleté vepřové maso, osolíme, přidáme drcený kmín, nakrájenou červenou papriku, pórek a nakonec kyselé zelí a vše důkladně osmažíme. Do zapékací mís ... …více»
|