![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
26. 01. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Burgundské fondue: Maso nakrájíme na větší kostky a položíme na talíř.
Kolem ozdobíme listy salátu.
Olej rozehřejeme v nádobě na fondue a každý stolující si nabodává na vidličku sousta masa, smaží oleji a namáčí v růz ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Omelety s pikantní houbovou náplní: Vejce rozšleháme se solí a na tuku usmažíme 4 omelety. Potřeme je připravenou náplní, přeložíme v půli a posypeme strouhaným sýrem. Náplň: pokrájené houby podusíme na másle. Ke konci přidáme na kostič ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový řízek po asijsku: Omytou rýži vařte 15 minut ve 2 l osolené vody, pak ji přeceďte přes síto a nechte okapat. Kolečka cibule osmahněte, osolte, opepřete, ochuťte paprikou a kari. Pečeni nakrájejte na menší, tenké plátky ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová svíčková s houbami: Smíchejte mouku se solí, pepřem a paprikou. Obalte ve směsi očištěnou svíčkovou a osmahněte na másle do zlatohněda. Přidejte na pánev cibuli a houby a osmahněte je asi 2 minuty. Přidejte víno a rozmar ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový řízek temfovaný dočervena: Nakrájené řízky okořeníme, osolíme. Zapékací misky vyložíme plátky cibulí, mrkví, slaniny a kysaným zelím. Navrch položíme okořeněné řízky obalené v mouce, podlijeme černým vývarem a v troubě dusíme ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Přírodní vepřové s houbami: Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Na rozpáleném oleji osmahneme dorůžova, přidáme nakrájené houby, osolíme a na mírném ohni dusíme asi 10 minut. Do vývaru vmícháme smetanu, zamícháme a přidáme k h ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová plec pečená na mléce: Maso vcelku osolíme, opepříme, vytvarujeme do oblého válečku a převážeme nití. Maso opečeme na oleji, přendáme do pekáče, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, na kostky nakrájenou kořenovou zeleninu, h ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Povoznický guláš: Na sádle osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na kostičky a částečně podusíme. Potom přidáme nakrájené houby, všechno koření, utřený česnek, kořenovou zeleninu nakrájenou na kostičky, o ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vinná hnízdečka: Vinná klobása se stočí do koleček, na jeden pekáč se jich vejde šest vedle sebe, propíchneme párátkem do kříže aby klobása dobře při sobě držela, na ní dáme asi lžíci kečupu, kolečko cibule, a dáme pé ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové se smetanovou omáčkou a pórkem: Vepřové bez kosti nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme i sladkou papriku. Maso dáme na pánev a osmažíme. Potom přidáme hladkou mouku trochu opečeme, přelejeme maso vlažnou vodou, potom přidáme mas ... …více»
|