![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
19. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Babicovy dobroty - sekaná paní Markéty z Trutnova: Maso umeleme a rohlíky namočíme do mléka. Do mletého masa přidáme vajíčka, na kousky nakrájenou cibuli, hladkou mouku a zamícháme. Potom přimícháme namočené rohlíky, osolíme, dochutíme majoránkou, pep ... …více»
|
![]() |
19. 01. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Sýrový řízek: Bůček umeleme, přidáme sýr, mléko, vejce, sůl, česnek, všechno dobře smícháme, dáme odležet nejlépe přes noc. Druhý den děláme oválné řízky, obalíme v trojobalu a smažíme. ... …více»
|
![]() |
19. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový gyros s fazolemi: Vepřové maso rozkrájíme na malé kousky nebo na nudličky. Česnek oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Maso promícháme s kečupem, olivovým olejem, česnekem a gyros kořením. Necháme uležet, nejlépe do d ... …více»
|
![]() |
18. 01. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Klatovský rarach: Suroviny na marinádu smícháme dohromady. Maso naklepeme a naložíme do marinády alespoň na 28 hodin. Pak smažíme. ... ... …více»
|
![]() |
18. 01. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Tabako: Maso si nakrájíme na jemno (část můžeme umlít), přidáme všechny suroviny a promícháme. Dáme do lednice na 24 hodin uležet. Tvarujeme malé karbanátky, které zvolna pečeme. Podáváme s chlebem. ... ... …více»
|
![]() |
18. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jemné masové placičky: Obě uvařená masa umeleme na strojku.
V hlubší pánvi rozpustíme máslo, na kterém umleté maso osmahneme. Potom do něj vmícháme mouku, přilijeme mléko a mícháme až do zhoustnutí směsi, kterou necháme vy ... …více»
|
![]() |
18. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Segedínský guláš po maďarsku: Cibuli oloupeme a nasekáme na kostičky. Maso odblaníme a nakrájíme na větší kostky 2x2 až 3x3 cm. Zelí vyždímáme ze šťávy a šťávu odložíme pro možné pozdější použití. Zelí trochu překrájíme.
V hrnci ... …více»
|
![]() |
18. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso s papájou: Maso nakrájejte na přibližně čtyř centimetrové kostičky. Opepřete je, osolte a osmahněte dozlatova na horkém oleji. Přidejte nakrájený česnek a cibuli, cukr a zkaramelizujte. Přilijte víno a zmírněte ... …více»
|
![]() |
17. 01. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zabijačková směs: Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme na kostičky nakrájenou plec a játra. Vmícháme prolisovaný česnek, okořeníme solí, pepřem, majoránkou, drceným kmínem a mírně podlijeme. Dusíme ve v ... …více»
|
![]() |
17. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Strážovský kopec: Nejprve si připravíme z 1kg brambor klasické bramborákové těsto a dáme si ho stranou.
Nakrájíme na jemno cibuli, kterou osmahneme na tuku dorůžova. Potom přidáme vepřové maso nakrájené na kostky. Po ... …více»
|