![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
2. 01. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapékané žebírko v bramborové kaši: Kotlet opečeme na oleji dozlatova a nastříkáme na něj připravnou bramborovou kaši pomocí cukrářského sáčku, posypeme nastrouhaným sýrem, zapečeme v troubě a zdobíme opečeným párkem nebo klobásou. ... ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Moravský vrabec se zelím: Opláchnuté maso nakrájíme na kostky, vložíme do pekáče, osolíme, okmínujeme a posypeme nakrájenou cibulí a česnekem rozsekaným nadrobno. Podlijeme trochou vody a upečeme do měkka a dozlatova. Upečené ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ostré vepřové maso s lečem: Maso nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. V rozpáleném sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme maso, opražíme a poprášíme paprikou. Pak přidáme lečo a nakrájené feferonky, podlijeme troc ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pikantní vepřové kostky v pivní omáčce: Pokrájenou cibuli osmahneme dorůžova a přidáme na kousky nakrájené maso, podusíme je, osolíme, přidáme mletý kmín, podlijeme vývarem a přikryté dusíme doměkka. Podle potřeby zaléváme vodou. Když je ma ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety se sýrem na víně: Kotlety naklepáme a na okraji nařízneme. Po obou stranách osolíme a posypeme paprikou, na rozehřáteém oleji zprudka osmažíme. Na trošce oleje osmahneme dozlatova nakrájenou cibuli a přidáme ji ke kotl ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněný lilek se zeleninou: Lilky očistíme, neoddělujeme však ani stopku ani je neloupeme. Nakrojíme je hřebenovitě tak, aby nakrojené plátky držely pohromadě za spodní okraj. Mezi každý plátek vložíme jemně sekanou fáš z 300 g ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špíz z vepřového bůčku: Vepřový bůček vykostíme, odstraníme kůži a nakrájíme na menší tenké plátky. Česnek rozetřeme, jednu cibuli drobně nakrájíme, přidáme koření a promícháme společně s bůčkem. Necháme vše odležet přes noc ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pražená rýže s vepřovým masem: Vepřové maso nakrájíme na nudličky, smísíme se škrobem, solí a vejcem, prudce orestujeme na rozpáleném sádle, zalijeme žlutým vínem a dáme stranou. Na pánvi zahřejeme zbylý omastek, přidáme další vejc ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Nudle s vepřovým masem: Vařené nudle upražíme po obou stranách a dáme stranou. Vepřovou kýtu nakrájíme na nudličky, smísíme se škrobem, solí, bílým pepřem a prudce osmahneme. Na pánvi zavaříme vývar, přidáme šunku, bambusové ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Plněné kabačky: Z neloupaných, podélně rozkrájených kabaček vyškrábeme vnitřek a uschováme. Kabačky dáme spařit na 5 minut do vroucí osolené vody, necháme odkapat a vychladnout. Nadrobno nasekáme maso, šalotky, česne ... …více»
|