Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Vodnář - roční horoskop na rok 2025 | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
5. 01. 2009 Vepřové maso
Příprava receptu Plněné kotlety anglickou a cibulí: Kotletu nakrojíme asi na 1 cm silné kapsičky. Skrojíme ke kosti, potřeme utřeným česnekem se solí, do každé kapsy dáme kečup a hořčici. Vložíme anglickou slaninu a cibuli na plátky. Posypeme lehce gri ... …více»
|
4. 01. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kotlety s hráškem: Maso osolíme a opepříme a opečeme na pánvi doměkka. V páře připravíme hrášek, nasypeme ho do mísy a smícháme s citronovou šťávou, sýrem a pokrájenou cibulí. Nakonec vmícháme nadrobno nasekanou mátu. . ... …více»
|
4. 01. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Smetanový cibulový řízek: Řízky osolte, opepřete, obalte je v mouce a na asi 30 g másla je na pánvi opečte po obou stranách do hněda. Dejte je do pekáče vymazaného tukem.
Na zbytku másla orestujte cibuli do sklovata, přidejte ... …více»
|
4. 01. 2009 Vepřové maso
Příprava receptu Pikantní řízky z peklíčka: Vepřovou kýtu nebo kuřecí prsa nakrájíme na plátky, naklepeme a na 24 hodin naložíme do připravené směsi.
Příprava směsi: Nejdříve si z 1 vejce a 150 ml oleje našleháme elektrickým šlehačem majonéz ... …více»
|
3. 01. 2009 Vepřové maso
Příprava receptu Marinované vepřové plecko: Začneme přípravou marinády. Promícháme trochu soli, grilovacího koření, koření na rožnění, mleté sladké papriky a čerstvě nadrceného pepře čtyř barev, případně použijeme celé kuličky. Promícháme s oli ... …více»
|
3. 01. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové maso myslivecké: Vepřové maso nakrájíme na hranolky, osolíme, promícháme s rozemletým divokým kořením a zázvorem a necháme v chladu proležet. Červené víno promícháme s olejem, upravíme do středu stolu na hořák a maso ... …více»
|
3. 01. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Masové fondue s cibulí: Nakrájené plátky vepřového masa osolíme, opepříme a posypeme kari. Zakapeme olejem a necháme v chladu rozležet. Do středu stolu na hořák upravíme misku s horkým olejem a jednotlivá sousta opékáme. Na ... …více»
|
3. 01. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Francouzské fondue: Maso nakrájíme na slabé plátky, sousta. Osolíme, opepříme, zakapeme citronovou šťávou a olejem. Odleželé promícháme se sousty šunky, rozdělíme do misek pro každého hosta. Vývar uvedeme do varu, přidám ... …více»
|
3. 01. 2009 Vepřové maso
Příprava receptu Kotlety ve vajíčku s Moravankou: Vepřové kotlety naklepeme, po obou stranách opepříme a osolíme. Poté obalíme nejdříve ve strouhance, poté ve vajíčku a rychle osmažíme na rozpáleném oleji.
Kotlety vložíme do pekáčku, zalijeme Mora ... …více»
|
3. 01. 2009 Vepřové maso
Příprava receptu Čínské kotletky: Kotlety omyjeme, lehce naklepeme a po obvodu nařízneme, aby se nestočily. Smícháme vejce, solamyl, kečup, rozmačkaný česnek, majoránku, pepř, kari a pečlivě promícháme. Kotlety v této směsi omočíme a ... …více»
|