![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
9. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Opečené řízky: Řízky opláchneme a dobře osušíme. Naklepáváme je tupou hranou kuchyňského nože podélně a napříč, dokud nejsou ploché a měkké. Jogurt smícháme s rozdrcenými papričkami chilli, nasekanou zelenou papriko ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Obložené kysané zelí: Nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme překrájené zelí s hrubě nastrouhanými, oloupanými jablky, pepřem a zalijeme vývarem tak, aby zelí bylo jen potopeno. Dusíme. Po chvilce přidáme kotlety. Mez ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vavřinecké maso: Vepřové maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky (velké stejně jako na guláš). Ve větší pánvi rozpálíme olej a maso na něm ze všech stran osmahneme. Osolíme, opepříme, zalijeme červeným vínem a ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová kýta po štýrsku: Vepřovou kýtu opláchneme, osušíme a po délce rozřízneme tak, abychom dostali dva zhruba stejné hranolky masa. Maso osolíme a potřeme prolisovaným česnekem. Na rozpáleném oleji ho rychle opečeme po vše ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový bůček plněný zeleniou: Maso rozřízneme na plát, naklepeme a opepříme. Cibuli nakrájíme na kroužky i s celerem a podusíme na tuku. K zelenině přidáme rajský protlak, utřený česnek, sůl, pepř a dále dusíme. Přimícháme strouha ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dobře utajené ražniči: Maso a slaninu nakrájíme na malé plátečky, maso naklepeme, cibuli nakrájíme na silnější kolečka, žampióny očistíme, malé necháme v celku, větší podle potřeby půlíme nebo rozčtvrtíme (nemáme-li žampión ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové na Moravance: Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme ve strouhance. Rozšleháme vajíčka a dáme olej na pánev. Když je olej na pánvi horký, řízky máčíme ve vajíčku a smažíme na pánvi. Zeleninový salát scedíme a ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Špenátové krokety: Špenát nakrájíme na kostky, dáme osmahnutou cibulku, přidáme rozetřený česnek a podusíme. Pak přidáme umleté maso, sůl, pepř, vejce, strouhaný sýr a spojíme strouhankou. Ze směsi uděláme krokety, obal ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízek naruby s cibulí: Maso pokrájíme na menší řízky, které naklepeme, osolíme a opepříme. Obalíme ve strouhance. Připravíme si těstíčko – 4 vajíčka, mléko, mouka, česnek a podravka. Obalený řízek ve strouhánce namočíme v t ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové nudličky s anýzem: Maso nakrájíme na malé nudličky. V misce si připravíme těstíčko z rozšlehaného vejce, škrobové moučky a špetky soli - nudličky masa do této směsi dobře zamícháme a necháme chvíli odležet. Připravíme s ... …více»
|