![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
9. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené vepřové se zeleninou: Kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme křenexem. Ochucené plátky naskládáme do olejem vymaštěné zapékací mísy a na ně rozprostřeme plátky šunky.
Na rozpáleném oleji ore . ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maso na kondenzovaném mléku: Na pánvi rychle osmahneme jemně naklepané osolené a opepřené plátky masa. Hotové uložíme do hrnce s pokličkou. V té době ve větším hrnci zpěníme na oleji cibuli nakrájenou na půlměsíce (nekrájet nadro ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zazděný pašík: Jde o předpis na úpravu vepřového masa, který jsem objevila v jedné kuchařce, která se zabývá mexickou kuchyní. Zaujal mě nejen originální název, ale i to, že jde o jídlo z poměrně dostupných surovin. ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Francouzské škvarečky s tymiánem: Ořez z vepřové krkovičky upečeme. Měkké maso dáme na prkénko přikryjeme mikrotenovou folií a paličkou na maso roztlučeme. Maso vložíme do mísy přidáme vypečenou šťávu olivový olej, pepř a nasekané byl ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Marinované maso, které je vždy po ruce: Z kýty nakrájíme řízky a naklepeme je. Ostatní suroviny promícháme a uděláme z nich omáčku. Do té namáčíme řízky jeden po druhém a skládáme do zavařovací sklenice. Tu pak pokryjeme alobalem a dáme do ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Marinované vepřové koleno na fazolích: Z piva, medu, nasekaného tymiánu a čerstvě umletého pepře připravíme marinádu.
Vepřové koleno nasolíme a nařízneme až ke kosti, aby se marináda do masa dobře dostala. Koleno vložíme do hlubšího peká ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové se žampiony a nivou: Při přípravě tohoto jídla se nejdříve rozhodneme, jakou zvolíme přílohu. Na výběr máme chléb, pečivo, brambory nebo rýži. Pokud zvolíme rýži nebo brambory, začneme s jejich přípravou. Dále si nakrájím ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bůček zase jinak: Do mísy dáme rozkrájený bůček na kostky, přidáme sůl, pepř, majoránku a česnek nakrájený na plátky, zakapeme olejem a dáme přes noc marinovat.
Druhý den upečeme v troubě. Podle potřeby podléváme. Pod ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zahradnický guláš: Očištěnou a omytou vepřovou plec osušíme papírovým ubrouskem a nakrájíme na větší kostky. Pak je lehce obalíme v hladké mouce. V kastrole rozehřejeme sádlo a maso na něm zprudka opečeme ze všech stran ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový chilli guláš: Nejdříve si oloupeme a nakrájíme cibuli, vepřové maso pokrájíme na kostky. V kastrolu si rozpálíme olej, přidáme cibuli a orestujeme. Poté k ní přidáme maso a také orestujeme. Osolíme, přidáme chilli ... …více»
|