![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
9. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jídlo důchodců: Menší hlávku zelí spolu s česnekem a cibulí očistíme. Zelí nakrouháme. Cibuli nasekáme najemno a česnek prolisujeme. Libový vepřový bůček očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostičky.
Vezmem ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety na zázvoru: Kotlety vykostíme, naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme škrobem. Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno, pokud máme čerstvý zázvor, oloupeme jej a nakrájíme na tenké plátky. Kotlety opečeme na rozpál ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Moravská nádivka z trojího masa: Do hrnce nalijeme necelý litr vody, přidáme na polovinu rozkrojenou oloupanou cibuli, na plátky nakrájený oloupaný česnek a očištěné vepřové maso. Uvedeme do varu a po 20-ti minutách varu přidáme uzen ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Joskovo masíčko: Jak velká kupka masa, tak velká kupa pokrájené cibule, papriky a rajčat.
Krkovička se pokrájí na přibližně na 4 cm silné plátky, osolí, opepří a dá se do pekáčku na rozpuštěné sádlo. Rychle se opeče, ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jako živáňská: Brambory si oloupeme a nakrájíme na plátky. Stejně nakrájíme i klobásy a slaninu, maso nakrájíme na kostičky, cibuli na kolečka. Vše dáme do mísy, přidáme prolisovaný česnek, sůl, kmín, majoránku, pap ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové soté s hranolkami: Maso nakrájíme na nudličky, okořeníme a opečeme na rozehřátém oleji. Přidáme očištěnou a nakrájenou papriku, pórek, cibuli, žampióny a arašídy. Vzniklou směs necháme podusit. Škrobovou moučku rozmíchá ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové plátky na kopru a bazalce: Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí.
Na pánev dáme olej, na kterém opečeme maso doměkka. Maso vyjmeme a nahradíme jej cibulí nakrájenou na drobné kostičky. Orestujeme doz ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jihočeská cmunda: Oloupeme si brambory a nastrouháme je na hrubém struhadle. V mlýnku na maso pomeleme uzené. Oloupeme celý česnek a promačkáme v lisu.
Maso přidáme do mísy k nastrouhaným bramborům, přisypeme mouku ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové kostky v zakysané smetaně: Nejdříve si nakrájíme maso na kostky (můžeme použít i krůtí prsa). Očistíme žampiony a nakrájíme je na čtvrtky. Připravíme si kuřecí vývar. Oloupeme cibuli a nakrájíme na kostičky, česnek také oloupem ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapékané vepřové kotlety s bramborem a sýrem: Brambory omyjeme kartáčkem a nakrájíme na plátky silné asi 1 mm. Možno nastrouhat na okurkovém struhadle.
Maso očistíme a naklepeme. Česnek utřeme se solí a pepřem. Touto pastou potřeme kotletky z ... …více»
|