![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
10. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso s kari kořením: Maso si nakrájíme na malé kostičky. V míse smícháme všechny výše uvedené suroviny do hladka a nakrájené maso do směsi zamícháme. Necháme uležet v chladnu nejméně 24 hodin. Poté rozehřejeme na pánvi tr ... …více»
|
![]() |
10. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pórek s masem: Vepřové maso (nejlépe z kýty) nakrájejte na malé proužky velikosti malíčku. V misce rozmíchejte lžíci škrobové moučky se lžící vody a bílkem a do této směsi zamíchejte maso. Vše nechte v chladnu asi 2 ... …více»
|
![]() |
10. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krakonošův dlabenec: Maso se nakrájí na malé kostičky, salám i žampiony na plátky, cibule na kostičky. A všechno se dá dusit na olej. Na závěr se přidá kečup a nechá se ještě chvilku povařit. Nakonec posypeme sýrem. ... ... …více»
|
![]() |
10. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová plec na pivě s kořením: Nejdříve si oloupeme cibuli a nakrájíme na kostičky. Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. V kastrolu (nejlépe se silným dnem) si rozpálíme sádlo a cibuli na něm osmahneme do růžova. Přidáme ... …více»
|
![]() |
10. 05. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Portugalské maso: Víno svaříme s kořením a necháme vychladnout. Maso nakrájíme na kostky, osolíme a zalijeme vychladlým okořeněným vínem. Necháme alespoň hodinu odležet v chladničce. Na pekáči rozpálíme olej, na něm op ... …více»
|
![]() |
10. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Obrácené řízky Zdeňka Trošky: Plátky naklepeme, osolíme a zlehka popepříme. Pořádně obalíme ve strouhance a pak v rozšlehaném vajíčku. Usmažíme na rozpáleném oleji. Po usmažení přendáme do pekáčku i výpekem, poklademe cibulí nakrá ... …více»
|
![]() |
10. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové na pekáči: Maso a cibuli nakrájíme a pořádně promícháme s ostatními surovinami kromě vody a masoxu a dáme do pekáče. Masox rozpustíme v malém hrnečku v troše vody, potom dolijeme do jednoho litru a nalijeme na m ... …více»
|
![]() |
10. 05. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová kapsa plněná hlívou ústřičnou: Nejdříve si připravíme náplň z hlívy ústřičné. Cibuli oloupeme a nakrájíme. Také houby a anglickou slaninu nakrájíme na kousky. Na pánvi rozpálíme olej (asi 1 lžíce) nebo sádlo, rozpustíme na něm slan ... …více»
|
![]() |
10. 05. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečené kotlety na šlehačce: Cibule nahrubo nakrájejte a pokryjte jí dno většího pekáče. Na ní vložte naklepané, osolené a opepřené kotlety. Zasypte je sýrem a zalijte šlehačku. Vložte do předehřáté trouby a zapékejte 1 hod. ... ... …více»
|
![]() |
10. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový řízek krok za krokem: Můžeme použít vepřové maso z kýty nebo z krkovičky - záleží na tom, zda chceme mít řízky libovější či tučnější. Pokud krájíme maso sami, ukrojíme si plátky "přes vlákno". Každý plátek masa ... …více»
|