Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.02. 2025
Dnes má svátek Liliana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Uzené s bramborovou kaší

Uzené s bramborovou kaší
9. 05. 2008 Vepřové maso +++_______
Příprava receptu Uzené s bramborovou kaší: Uzenou rolovanou plec nakrájíme na plátky a okraje nařízneme. Cibuli oloupeme, omyjeme a nasekáme najemno. Brambory oloupeme, omyjeme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Na pánvi rozpálíme olej, při ... …více»

Vepřový guláš se žampiony

Vepřový guláš se žampiony
9. 05. 2008 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Vepřový guláš se žampiony: Maso nakrájíme na kostky, slaninu na kostičky, cibuli oloupeme a také nakrájíme. V kastrolu rozpálíme olej (2 až 3 lžíce), přidáme slaninu a nakrájenou cibuli a mícháme, dokud cibule nezesklovatí. Pot ... …více»

Divoký vepřový guláš

Divoký vepřový guláš
9. 05. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Divoký vepřový guláš: Nakrájenou cibuli dáme do tlakového hrnce zesklovatět na rozspuštěné sádlo, potom přidáme na kostky nakrájené maso s kořením. Opečeme po všech stranách, osolíme a přidáme prolisovaný česnek. Zalijeme ... …více»

Segedín z červeného zelí

Segedín z červeného zelí
9. 05. 2008 Vepřové maso ++________
Příprava receptu Segedín z červeného zelí: Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, zasypeme sladkou paprikou a mírně zalijeme vodou. Do tohoto základu vložíme maso, osolíme, okmínujeme a pod poklicí zvolna dusíme dopoloměkka. Pokrájené ... …více»

Pepčův gulášek

Pepčův gulášek
9. 05. 2008 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Pepčův gulášek: Nejdříve si připravíme všechny suroviny. Uzený bůček nebo slaninu Maso nakrájíme na větší kostky, cibule oloupeme a nakrájíme nadrobno. Z paprik odstraníme jádřince, opláchneme je a nakrájíme na prouž ... …více»
 

Vepřová kýta v paprikové směsi

Vepřová kýta v paprikové směsi
9. 05. 2008 Vepřové maso +++++++++_
Příprava receptu Vepřová kýta v paprikové směsi: Oloupeme česnek a nakrájíme ho na širší plátky. Anglickou slaninu nakrájíme na širší nudličky. Cibuli očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostičky. Připravíme si pekáč nebo zapékací mísu, do které nalije ... …více»

Vepřový guláš se švestkami v pomalém hrnci

Vepřový guláš se švestkami v pomalém hrnci
9. 05. 2008 Vepřové maso +++++++-__
Příprava receptu Vepřový guláš se švestkami v pomalém hrnci: Pomalý hrnec vymažte olejem, dejte do něj švestky, polejte je vínem a nechte stát asi 20 minut. Do hrnce přidejte maso, pepř, sůl, feferonku, případně hřebíčky, promíchejte a přidejte vývar. Vařte za ... …více»

Vepřový guláš s fazolemi a houbami

Vepřový guláš s fazolemi a houbami
9. 05. 2008 Vepřové maso ++++______
Příprava receptu Vepřový guláš s fazolemi a houbami: Maso nakrájíme na kostky. Cibuli a česnek oloupeme, nakrájíme a osmahneme na sádle nebo oleji. Přidáme osolené maso, drcený kmín, mletou papriku a pepř, promícháme a znovu vše osmahneme. Zalijeme výva ... …více»

Vepřové maso s kapustou

Vepřové maso s kapustou
9. 05. 2008 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Vepřové maso s kapustou: Maso nakrájíme na kostičky. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, poté přidáme maso, pokmínujeme, osolíme a opečeme ze všech stran. Podlijeme horkou vodou a asi 20 minut dusíme. Přidáme nakráj ... …více»

Betarské vepřové jako bugac

Betarské vepřové jako bugac
9. 05. 2008 Vepřové maso +++_______
Příprava receptu Betarské vepřové jako bugac: Brambory oloupeme a nakrájíme na hranolky. Osmažíme je v rozpáleném oleji. Česnek oloupeme a utřeme. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Uzeninu a šunku nakrájíme na nudličky. I zelené fazolky ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !