![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
9. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené s bramborovou kaší: Uzenou rolovanou plec nakrájíme na plátky a okraje nařízneme. Cibuli oloupeme, omyjeme a nasekáme najemno. Brambory oloupeme, omyjeme a uvaříme v osolené vodě doměkka.
Na pánvi rozpálíme olej, při ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový guláš se žampiony: Maso nakrájíme na kostky, slaninu na kostičky, cibuli oloupeme a také nakrájíme. V kastrolu rozpálíme olej (2 až 3 lžíce), přidáme slaninu a nakrájenou cibuli a mícháme, dokud cibule nezesklovatí. Pot ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Divoký vepřový guláš: Nakrájenou cibuli dáme do tlakového hrnce zesklovatět na rozspuštěné sádlo, potom přidáme na kostky nakrájené maso s kořením. Opečeme po všech stranách, osolíme a přidáme prolisovaný česnek. Zalijeme ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Segedín z červeného zelí: Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, zasypeme sladkou paprikou a mírně zalijeme vodou. Do tohoto základu vložíme maso, osolíme, okmínujeme a pod poklicí zvolna dusíme dopoloměkka. Pokrájené ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pepčův gulášek: Nejdříve si připravíme všechny suroviny. Uzený bůček nebo slaninu Maso nakrájíme na větší kostky, cibule oloupeme a nakrájíme nadrobno. Z paprik odstraníme jádřince, opláchneme je a nakrájíme na prouž ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová kýta v paprikové směsi: Oloupeme česnek a nakrájíme ho na širší plátky. Anglickou slaninu nakrájíme na širší nudličky. Cibuli očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostičky. Připravíme si pekáč nebo zapékací mísu, do které nalije ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový guláš se švestkami v pomalém hrnci: Pomalý hrnec vymažte olejem, dejte do něj švestky, polejte je vínem a nechte stát asi 20 minut. Do hrnce přidejte maso, pepř, sůl, feferonku, případně hřebíčky, promíchejte a přidejte vývar.
Vařte za ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový guláš s fazolemi a houbami: Maso nakrájíme na kostky. Cibuli a česnek oloupeme, nakrájíme a osmahneme na sádle nebo oleji. Přidáme osolené maso, drcený kmín, mletou papriku a pepř, promícháme a znovu vše osmahneme. Zalijeme výva ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso s kapustou: Maso nakrájíme na kostičky. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, poté přidáme maso, pokmínujeme, osolíme a opečeme ze všech stran. Podlijeme horkou vodou a asi 20 minut dusíme. Přidáme nakráj ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Betarské vepřové jako bugac: Brambory oloupeme a nakrájíme na hranolky. Osmažíme je v rozpáleném oleji.
Česnek oloupeme a utřeme. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Uzeninu a šunku nakrájíme na nudličky. I zelené fazolky ... …více»
|