![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
7. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Masové kostky v žampionové omáčce: Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Cibulku očistíme a nasekáme nadrobno. Na rozpáleném oleji orestujeme cibulku, vsypeme maso, osolíme, přidáme mletý kmín a pepř a zalijeme vodou. Dusíme, dokud ne . ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jazyky na česneku: Omyté jazyky vaříme v osolené vodě. Uvařené vložíme do studené vody a oloupeme. Na sádle zpěníme utřený česnek, přidáme na plátky uvařený jazyk, kmín, sůl a prudce po obou stranách opečeme. Ze zbylého ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové s bambusovými plátky: Maso nakrájíme na plátky nebo kostky, naklepeme, osolíme a opepříme. Rozkrojíme cibuli na čtvrtiny a ty potom na proužky. Do hrnce nebo hlubší pánve dáme rozpustit tuk a něj vložíme cibulku. Mezitím s ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízky naklepané ve strouhance: Vepřové řízky mírně osolíme, trošku opepříme a pokládáme do strouhanky, ve které je naklepeme tak, abychom do nich "vbouchali" co nejvíc strouhanky. (Je lepší si řízky nejdřív trochu předk ... …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové kotlety se šlehačkou: Vepřové kotlety naklepeme, z obou stran osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na tenčí kolečka. Cibule by mělo být tolik, aby pokryla dno zapékací nádoby. Tvrdý sýr nastrouháme na hrubší nudličky.
... …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotlety podle pražského uzenáře: Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce a opečeme na oleji do kůrčičky. Z masoxu připravíme vývar a opečené kotlety dáme vařit do vývaru. Na olej po kotletách dáme nakrájené párky ... …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová bábovka: Uvaříme vepřovou hlavu, nožičku, koleno, jazyk a s tím i cibuli, mrkev, petržel a kousek celeru. Uvařené maso obereme a nakrájíme, smícháme se skleničkou ocezených sterilovaných hub. Vývar ochutíme o ... …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Valašská velikonoční pečeně: Vepřovou pečeni nakrájíme na plátky, které naklepeme, opepříme, osolíme a opečeme na pánvi na oleji. Poté je vyndáme a vložíme do zapékací misky. Na zbylém oleji v pánvi zpěníme nakrájenou cibuli, na ... …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nadívaný bok v pivní omáčce: Z bůčku stáhneme kůži a rozkrojíme ho na plát. Naklepeme, osolíme, opepříme. Klobásy podélně rozkrojíme, rozložíme na bůček a zabalíme. Roládu omotáme provázkem, položíme do pekáče, lehce podlijeme vo ... …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Farářovo tajemství: Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Položíme na olejem vymazaný plech. Na maso rozložíme na kolečka nakrájenou cibuli, na ni plátek šunkového salámu a dáme do trouby péct. Maso pečeme asi 40 minut a t ... …více»
|