Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.02. 2025
Dnes má svátek Dorota
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Masové kostky v žampionové omáčce

Masové kostky v žampionové omáčce
7. 04. 2008 Vepřové maso ++++++-___
Příprava receptu Masové kostky v žampionové omáčce: Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Cibulku očistíme a nasekáme nadrobno. Na rozpáleném oleji orestujeme cibulku, vsypeme maso, osolíme, přidáme mletý kmín a pepř a zalijeme vodou. Dusíme, dokud ne . ... …více»

Jazyky na česneku

Jazyky na česneku
7. 04. 2008 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Jazyky na česneku: Omyté jazyky vaříme v osolené vodě. Uvařené vložíme do studené vody a oloupeme. Na sádle zpěníme utřený česnek, přidáme na plátky uvařený jazyk, kmín, sůl a prudce po obou stranách opečeme. Ze zbylého ... …více»

Vepřové s bambusovými plátky

Vepřové s bambusovými plátky
7. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové s bambusovými plátky: Maso nakrájíme na plátky nebo kostky, naklepeme, osolíme a opepříme. Rozkrojíme cibuli na čtvrtiny a ty potom na proužky. Do hrnce nebo hlubší pánve dáme rozpustit tuk a něj vložíme cibulku. Mezitím s ... …více»

Řízky naklepané ve strouhance

Řízky naklepané ve strouhance
7. 04. 2008 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Řízky naklepané ve strouhance: Vepřové řízky mírně osolíme, trošku opepříme a pokládáme do strouhanky, ve které je naklepeme tak, abychom do nich "vbouchali" co nejvíc strouhanky. (Je lepší si řízky nejdřív trochu předk ... …více»

Vepřové kotlety se šlehačkou

Vepřové kotlety se šlehačkou
6. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové kotlety se šlehačkou: Vepřové kotlety naklepeme, z obou stran osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na tenčí kolečka. Cibule by mělo být tolik, aby pokryla dno zapékací nádoby. Tvrdý sýr nastrouháme na hrubší nudličky. ... …více»
 

Vepřové kotlety podle pražského uzenáře

Vepřové kotlety podle pražského uzenáře
6. 04. 2008 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Vepřové kotlety podle pražského uzenáře: Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce a opečeme na oleji do kůrčičky. Z masoxu připravíme vývar a opečené kotlety dáme vařit do vývaru. Na olej po kotletách dáme nakrájené párky ... …více»

Vepřová bábovka

Vepřová bábovka
6. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová bábovka: Uvaříme vepřovou hlavu, nožičku, koleno, jazyk a s tím i cibuli, mrkev, petržel a kousek celeru. Uvařené maso obereme a nakrájíme, smícháme se skleničkou ocezených sterilovaných hub. Vývar ochutíme o ... …více»

Valašská velikonoční pečeně

Valašská velikonoční pečeně
6. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Valašská velikonoční pečeně: Vepřovou pečeni nakrájíme na plátky, které naklepeme, opepříme, osolíme a opečeme na pánvi na oleji. Poté je vyndáme a vložíme do zapékací misky. Na zbylém oleji v pánvi zpěníme nakrájenou cibuli, na ... …více»

Nadívaný bok v pivní omáčce

Nadívaný bok v pivní omáčce
6. 04. 2008 Vepřové maso ++________
Příprava receptu Nadívaný bok v pivní omáčce: Z bůčku stáhneme kůži a rozkrojíme ho na plát. Naklepeme, osolíme, opepříme. Klobásy podélně rozkrojíme, rozložíme na bůček a zabalíme. Roládu omotáme provázkem, položíme do pekáče, lehce podlijeme vo ... …více»

Farářovo tajemství

Farářovo tajemství
6. 04. 2008 Vepřové maso ++++++++-_
Příprava receptu Farářovo tajemství: Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Položíme na olejem vymazaný plech. Na maso rozložíme na kolečka nakrájenou cibuli, na ni plátek šunkového salámu a dáme do trouby péct. Maso pečeme asi 40 minut a t ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !