Postup přípravy receptu Nadívaný bok v pivní omáčce:
Z bůčku stáhneme kůži a rozkrojíme ho na plát. Naklepeme, osolíme, opepříme. Klobásy podélně rozkrojíme, rozložíme na bůček a zabalíme. Roládu omotáme provázkem, položíme do pekáče, lehce podlijeme vodou a pečeme 20 minut na 180 °C. Cibuli a papriku nakrájíme nahrubo a přidáme k roládě po 20 minutách pečení a vše zalijeme směsí piva, protlaku a sojové omáčky. Pečeme doměkka a maso poléváme výpekem. Omáčka by měla být hustější a tmavá. Příloha: brambory v jakékoli úpravě nebo chlupaté knedlíky.
Fotky receptu Nadívaný bok v pivní omáčce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!