![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
6. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hanácké vepřové maso: Přísady kořenící směsi smícháme se solí, potřeme jimi maso a zabalíme do sádlem pomazaného alobalu. Necháme přes noc proležet v chladničce. Druhý den pečeme v alobalu do měkka, při dopékání alobal na ... …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Madridská vepřová žebírka:
Oloupaný česnek a petrželku nadrobno nakrájíme, smícháme s olejem, přidáme bobkový list, majoránku, najemno nasekanou feferonku, pepř a sůl. Jemně naklepaná žebírka potřeme připravenou směsí a n ... …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety na šlehačce s bramborami: Nakrájíme si brambory na kolečka, maso na plátky, cibuli na kolečka. Vezmeme si hlubokou pečící mísu do té dáme nakrájené brambory posypeme podravkou a nakrájenou cibulí a trochu to promícháme. ... ... …více»
|
![]() |
5. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rošťáčky: Vše ušleháme a namočíme do toho plátky masa. Necháme 24 hod. odležet a pak opékáme. Přílohy: hranolky, brambory, bramborová kaše ... ... …více»
|
![]() |
5. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová panenka plněná špenátem a mozzarellou : 1. Maso rozkrájejte na plátky, jemně naklepejte, osolte a opep- řete. Špenát spařte horkou vodou a přebytečnou tekutinu zlehka vymačkejte. Listy položte na panenku spolu s plátky mozzarelly. Vytvořte ... …více»
|
![]() |
5. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová panenka na rebarboře: 1. Většinu šalvěje rozdrťte s česnekem, promíchejte s olejem a směsí potřete panenky. Nechte asi hodinu marinovat.
2. Troubu předehřejte na 220 stupňů. Maso lehce osolte a omotejte plátky slaniny ... …více»
|
![]() |
5. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rizoto z vepřovky: Na oleji osmažíme cibuli, vepřovku, přidáme česnek, sůl, pepř, kari, zeleninu a zakapeme sojovkou. Smícháme s nevařenou rýží, krátce na plotně mícháme, zalejeme vodou / 2 cm nad rýži / a dáme do vyhřá ... …více»
|
![]() |
5. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotlety s kysaným zelím: Vepřové kotlety nařízneme a rozklepeme, osolíme a obalíme v mouce. Cibuli nadrobno pokrájíme, česnek prolisujeme. V kastrolu rozpálíme sádlo a cibuli na něm lehce opečeme. Na tomto základu osmahneme k ... …více»
|
![]() |
5. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sedlácké česnekové řízky: Česnek rozetřeme se solí a potřeme s ním všechny plátky masa a pak je teprve zlehka naklepeme. Vejce rozšleháme s mlékem a pak už normálně oboje kotlety obalíme a smažíme do zlatova v rozpáleném tuku. ... …více»
|
![]() |
5. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Slovinské vepřové filé: Vepřové řízky z kýty naklepeme, osolíme, opepříme, zabalíme do plátků slaniny a podle potřeby spíchneme jehlou. Dobře propečeme na grilu. Podáváme s opečenými brambory (nebo s chlebem), s hořčicí, ale ... …více»
|