![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
8. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové maso v ostré směsi: Vepřovou plec nakrájíme na čtyři kousky, osolíme je a obalíme v mouce a paprice. Na tuku podusíme nudličky zeleniny a cibule, přidáme máslo, osmahneme je, podlijeme trochou vody a pod poklicí ... ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Marinovaný smetanový řízek: Obvyklým způsobem obalíme a usmažíme řízky, necháme je vychladnout a položíme na dno ploché zapékací nadoby -
promícháme nakrájený salám, část nakr. sýra a na másle podušené žampiony a směsí poklade ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Obalovaný mozeček: Koupíme vepřový mozeček a odblaníme ho, snažíme se ho zachovat celý, potom osolíme a obalíme v trojobalu a pozvolna smažíme, podáváme s bramborem, hranolky, bramborovým salátem a nebo jenom zeleninový ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Andaluské vepřové maso: Smícháme všechny ingredience kromě masa. Utřeme z nich pastu a potřeme maso. Necháme do druhého dne odležet. Nakrájíme z masa filety. Na rozpálené pánvi smažíme filetky po každé straně asi 3 minuty. P ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zámecká roláda: Vepřovou kýtu rozkrojíme na plát, naklepeme, osolíme, opepříme, pokryjeme tenkými plátky slaniny, posypeme jemně nasekanou petrželkou, potřeme na másle osmaženou šunkou s kousky žampionů zahuštěných . ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Valašské vepřové plátky: Naklepané plátky osolíme a orestujeme po obou stranách na másle. Podlijeme trochou vody a přikryté dusíme doměkka. Maso vyjmeme, poprášíme hladkou moukou a v pekáčku znovu povaříme. Nakrájené houby zv ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové s pórkem: Vepřové maso nakrájíme na malé plátky a v misce smícháme se škrobovou moučkou, sójovou omáčkou a trochu vody a necháme 15 minut stát. Pórek šikmo překrájíme na 5-6 cm dlouhé kousky. Na 2 lžících roz . ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bzenecký vepřový kotlet : Kotlety mírně naklepeme, osolíme, opečeme na rozpáleném oleji po obou stranách. Zvlášť na másle orestujeme na jemné nudličky nakrájenou mrkev a celer, přidáme na čtvrtky nakrájená rajčata, bílé víno . ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Putimské masové nudličky: Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, prudce opečeme na rozpáleném oleji, přidáme nakrájenou cibulku a žampiony, vše orestujeme, vložíme kousek másla, zaprášíme moukou, zasmahneme, zalijeme . ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety s uherákem a šlehačkou: Kotlety nařízneme podélně nožem a do vzniklé kapsy vložíme 2 tenká kolečka uherského salámu, mezi která vložíme plátek sýra. Okraje kotlety upevníme párátkem, osolíme, opepříme, opaprikujeme a pečem . ... …více»
|