![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
9. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Staropražská panenka: Nejprve podélně prořízneme maso a do vzniklé kapsy vetkneme nakrájenou klobásu a nakrájený pórek. Panenku osolíme a okořeníme trochou mletého zázvoru. Na pánvi rozpustíme nadrobno nakrájenou slaninu a ... …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramborový nákyp s masem a sýrem: Brambory uvaříme ve slupce doměkka. Pak je slijeme a oloupeme.
Změklé máslo smícháme se žloutkem a solí a postupně přidáváme jemně nastrouhané vařené brambory. Nakonec vmícháme tuhý sníh z bílku. Pol ... …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené brambory s masem, majonézou a smetanou : Řízky naklepeme, osolíme a dáme na pekáč - nevymazaný. Poté je potřeme majonézou, dáme česnek, nastrouhaný sýr a na plátky nakrájené brambory. Poté střídáme majonézu, sýr, česnek a brambory do úplnéh ... …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bláznivé řízky: Maso nakrájíme na plátky, naklepeme a trochu osolíme. Připravíme si směs: Smícháme vejce s kečupem, hořčicí a zamícháme. Přidáme sůl, pepř, papriku, kari koření, kmín a znovu důkladně promícháme. Do s ... …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízky s kapsou: Maso nakrájíme na plátky, naklepeme a po obou stranách osolíme. Na půlku řízku položíme šunku a kousek Nivy a prázdnou půlkou masa šunku i sýr překryjeme. Okraje sepneme (párátkem či jehlicí). ... ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Rytířské kotlety: Kotlety naklepeme, vložíme do marinády a necháme 1 den uležet. ... ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové koleno po beskydsku: Koleno opálíme, očistíme nožem, opláchneme, vložíme do hrnce, zalijeme pivem, posolíme, přidáme bobkový list, pepř, vodku a med a vaříme pomalu dokud maso nebude téměř měkké. Pak přidáme umytou a olou ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová čínská žebírka na páře: Vepřová žebírka rozdělíme na jednotlivá žebra a případně odstraníme přebytek tuku. Utřený česnek promícháme s omáčkou z černých fazolí, pečlivě promícháme s žebírky a odložíme na aspoň hodinu. Přeloží ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové ragú na bramborácích: Vepřové i uzené krájíme na nudličky, plecko osolíme, opepříme a necháme odležet. Na kostičky krájenou slaninu a drobně krájenou cibuli dáme na trochu oleje a ozlatíme. Vložíme oboje maso a zprudka osm ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Studený bůček v kořeněné kašičce: Bůček rozdělíme na užší kusy a dáme vařit do hrnce spolu s česnekem, celým pepřem, bobkovým listem a solí, vaříme cca 45 min, doměkka. Maso pak ze všech stran namočíme v připravené kašičce, kdy jsme p ... …více»
|