![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
21. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bulharské vepřové na rožni: Maso z vepřové kýty nakrájíme na malé plátky, opepříme, osolíme, vložíme do oleje, přidáme petrželku a necháme nejméně 24 hodin v chladu odležet.
Pak navlékneme na jehly střídavě plátky masa,rajčat ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová krkovička na zelenině: Na oleji osmahneme cibuli, přidáme mletou papriku, kmín, vložíme plátky krkovičky, osolíme, opepříme, podlijeme vodou a dusíme. Když je maso měkké, přidáme malou sklenici leča nebo pokrájené papriky a ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maso Chuang-Che: Maso nakrájíme na nudličky, smícháme se solamylem a žloutky a necháme do druhého dne odležet. Maso dáme asi 3 minuty orestovat. Nakrájíme cibuli na kolečka, papriku na nudličky, pórek na kolečka a žam ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pleckové medajlonky: Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. Potřeme olejem a necháme odležet. Posypeme moukou, dáme na rozpálený tuk, pečeme na každé straně asi 4 minuty. Vyndáme, přidáme máslo, vodu, masox, sójovou o ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Bretaňská masová směs: Maso nakrájíme na větší plátky, osolíme a naložíme do kameninového hrnce s bobkovým listem, jalovčinkami, novým kořením a pepřem, zalijeme vínem a necháme přes noc marinovat.
Druhý den navlékneme st ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový steak zgöcsej: Z maďarské kuchyně - Čtyři stejně velké řízky lehce naklepat, osolit, opepřit. V pánvi rozehřát olej a řízky z obou stran 1 minutu opéci, pak odebrat z pánve a odložit na talíř. Ve stejném oleji podus ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maso podle Stelly: Vepřové maso se nakrájí na kostky, posolí, obalí v hladké mouce a orestuje na rozehřátém tuku. Přidá se cibulka, která se předtím zpění na másle s jedním utřeným stroužkem česneku a 1/2 lžičkou oregan ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso po sečuánsku: Maso nakrájíme na nudličky a smícháme s ušlehanými vejci a solamylem máčeným ve vodě. Zelí nakrájené ne větší kostky, pórek, cibuli a papriku spaříme v horké slané vodě. Připravíme nálev ze sójové omá ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová žebírka v rendlíku: Vepřové kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a rychle opečeme na sádle. Pak je z obou stran potřeme hořčicí a napůl dohotovíme. Cibuli, celer a mrkev nakrájíme na nudličky a opečeme na másle. Dno peká ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová žebírka: Vepřová žebírka omyjeme a osušíme, margarín rozehřejeme v pánvi a žebírka z obou stran dobře opečeme. Vyjmeme je a vložíme do zapékací formy. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Dáme do výpeku ze ... …více»
|