Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.02. 2025
Dnes má svátek Dorota
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bulharské vepřové na rožni

Bulharské vepřové na rožni
21. 03. 2008 Vepřové maso ++-_______
Příprava receptu Bulharské vepřové na rožni: Maso z vepřové kýty nakrájíme na malé plátky, opepříme, osolíme, vložíme do oleje, přidáme petrželku a necháme nejméně 24 hodin v chladu odležet. Pak navlékneme na jehly střídavě plátky masa,rajčat ... …více»

Vepřová krkovička na zelenině

Vepřová krkovička na zelenině
21. 03. 2008 Vepřové maso ++++++++__
Příprava receptu Vepřová krkovička na zelenině: Na oleji osmahneme cibuli, přidáme mletou papriku, kmín, vložíme plátky krkovičky, osolíme, opepříme, podlijeme vodou a dusíme. Když je maso měkké, přidáme malou sklenici leča nebo pokrájené papriky a ... …více»

Maso Chuang-Che

Maso Chuang-Che
21. 03. 2008 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Maso Chuang-Che: Maso nakrájíme na nudličky, smícháme se solamylem a žloutky a necháme do druhého dne odležet. Maso dáme asi 3 minuty orestovat. Nakrájíme cibuli na kolečka, papriku na nudličky, pórek na kolečka a žam ... …více»

Pleckové medajlonky

Pleckové medajlonky
21. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pleckové medajlonky: Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. Potřeme olejem a necháme odležet. Posypeme moukou, dáme na rozpálený tuk, pečeme na každé straně asi 4 minuty. Vyndáme, přidáme máslo, vodu, masox, sójovou o ... …více»

Bretaňská masová směs

Bretaňská masová směs
21. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Bretaňská masová směs: Maso nakrájíme na větší plátky, osolíme a naložíme do kameninového hrnce s bobkovým listem, jalovčinkami, novým kořením a pepřem, zalijeme vínem a necháme přes noc marinovat. Druhý den navlékneme st ... …více»
 

Vepřový steak zgöcsej

Vepřový steak zgöcsej
21. 03. 2008 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Vepřový steak zgöcsej: Z maďarské kuchyně - Čtyři stejně velké řízky lehce naklepat, osolit, opepřit. V pánvi rozehřát olej a řízky z obou stran 1 minutu opéci, pak odebrat z pánve a odložit na talíř. Ve stejném oleji podus ... …více»

Maso podle Stelly

Maso podle Stelly
21. 03. 2008 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Maso podle Stelly: Vepřové maso se nakrájí na kostky, posolí, obalí v hladké mouce a orestuje na rozehřátém tuku. Přidá se cibulka, která se předtím zpění na másle s jedním utřeným stroužkem česneku a 1/2 lžičkou oregan ... …více»

Vepřové maso po sečuánsku

Vepřové maso po sečuánsku
21. 03. 2008 Vepřové maso +++++++++-
Příprava receptu Vepřové maso po sečuánsku: Maso nakrájíme na nudličky a smícháme s ušlehanými vejci a solamylem máčeným ve vodě. Zelí nakrájené ne větší kostky, pórek, cibuli a papriku spaříme v horké slané vodě. Připravíme nálev ze sójové omá ... …více»

Vepřová žebírka v rendlíku

Vepřová žebírka v rendlíku
21. 03. 2008 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Vepřová žebírka v rendlíku: Vepřové kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a rychle opečeme na sádle. Pak je z obou stran potřeme hořčicí a napůl dohotovíme. Cibuli, celer a mrkev nakrájíme na nudličky a opečeme na másle. Dno peká ... …více»

Vepřová žebírka

Vepřová žebírka
21. 03. 2008 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Vepřová žebírka: Vepřová žebírka omyjeme a osušíme, margarín rozehřejeme v pánvi a žebírka z obou stran dobře opečeme. Vyjmeme je a vložíme do zapékací formy. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Dáme do výpeku ze ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !