![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
21. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tajemství Petra Voka se šlehačkou: Řízky naklepeme, posypeme na každé straně špetičkou soli, špetičkou pepře a na špičku nože kari kořením. Opečeme na 1,5 lžíci másla z obou stran, zhruba 4 - 6 minut na jedné. Poté maso vyjmeme a dáme ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Tajemství Petra Voka se žampiony: Řízky naklepeme, okořeníme pepřem a kari. Opečeme na másle a dáme do tepla. Přidáme máslo a žampióny, osolíme, pokmínujeme a orestujeme. Zalijeme šlehačkou s moukou, povaříme a dochutíme worcesterem ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso s fazolemi: Fazole opereme, zakryjeme studenou vodou, pár minut povaříme a po sejmutí z plotny necháme 2 hodiny stát ve stejné vodě. Maso a slaninu nakrájíme na kostky. Posekáme cibuli a necháme ji zesklovatět na ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Turkmenský šašlik: Skopové i vepřové maso nakrájíme na kousky a necháme odděleně, každé samostatně. Lehce je naklepeme paličkou. Skopové dílky osolíme, opepříme, potřeme třeným česnekem, promícháme s drobně sekanou cibu ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové s fazolkami: Vepřové plátky opepříme, osolíme, zprudka opečeme na oleji. Maso vyjmeme ze šťávy, šťávu zaprášíme lžící mouky, přidáme kečup, nasekané fazolky, podlijeme a dusíme, až jsou fazolky měkké. Před podáván ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová roláda s vejci a párkem: Vybereme vyšší kousek masa na roládu, rozřízneme na tenčí plát, který ještě naklepeme. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme rozšlehaná vejce, trochu vegety, nasekanou petrželovou nať. Plát masa osolíme, p ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové maso s lilkem: Vepřovou kýtu nakrájíme na menší kousky. Dílky naklepeme paličkou, osolíme, opepříme, potřeme lehce hořčicí a pokapeme citrónovou šťávou. Nakonec promícháme s drobně nakrájenou cibulkou. Necháme v chl ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso s vejci a brambory: Maso nakrájíme na stejné kousky. Na másle usmažíme drobně nakrájenou cibuli dorůžova, přidáme maso, osolíme a dusíme. Podlijeme vařící vodou a dusíme skoro doměkka. Omáčku vysmahneme, zamícháme do ní ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová panenka v listovém těstě: Maso naložíme do oleje. Nařízneme a doprostřed vložíme špalíček šunky a osolíme. Cibuli a okurky jemně nastrouháme, kapary a žampióny jemně nasekáme, spojíme hořčicí, přidáme bílý pepř, zelenou petrže ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněná panenka: V mase vykrojíme 2 podélné řezy po celé délce panenky a paličkou lehce vyklepeme. Na pánvi rozehřejeme máslo a na něm krátce osmahneme žampióny. V misce smícháme žloutek, nakrájenou klobásu, žampióny, ... …více»
|