![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
19. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pašík v zázvoru: Vepřová žebírka naklepeme, osolíme, potřeme zázvorem a posypeme drceným kmínem. Cibuli nakrájenou na kolečka vložíme se žebírky na rozehřáté sádlo a pečeme za občasného podlévání doměkka. Upečená žebí ... …více»
|
![]() |
19. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Velikonoční nádivka ze dvou mas: Maso uvaříme, večky nakrájíme na kostky, zalijeme horkým vývarem z obou mas dle potřeby. K tomu přidáme maso nakrájené na kostky, česnek, sůl, pepř, majoránku, kopřivy nakrájené najemno. Z vajec odděl ... …více»
|
![]() |
19. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nákyp z růžičkové kapusty s masem: Očištěné kapustičky uvaříme doměkka v osolené vodě, vyjmeme, necháme okapat a urovnáme je do zapékací misky vymaštěné sádlem a vysypané strouhankou. Drobně pokrájenou cibuli a česnek zpěníme na rozehř ... …více»
|
![]() |
19. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso v pórku : Kýtu nakrájíme přes vlákna na hranolky, pórek nakrájíme na šikmé proužky, solamyl namočíme do lžíce studené vody. V misce promícháme maso se solí, glutasolem, pepřem, lžičkou vína, několika kapkami ol ... …více»
|
![]() |
19. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové medailonky v hrášku : Z odblaněné vepřové kýty nebo z vepřové panenky nakrájíme přes vlákna 12 malých medailonků, naklepeme je, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a prudce opečeme na obou stranách na rozehřátém oleji. Med ... …více»
|
![]() |
19. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová kýta v alobalu: Vepřovou kýtu osolíme, potřeme směsí koření, pokapeme rozehřátým máslem, zabalíme do alobalu a necháme odležet v chladničce (nejlépe přes noc) Druhý den vložíme kýtu na pekáček a pečeme asi 3/4 hodi ... …více»
|
![]() |
19. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové tajemnství: Plátky masa naklepeme, poklademe anglickou slaninou, na plátky nakrájenými žampiony, cibulí na kolečka a hermelínem na plátky. Přeložíme a zaxifujeme jehlou na grilování. oblalíme v klasickém trojobal ... …více»
|
![]() |
19. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Masíčko Bombaj: V misce smícháme olej, chilli, kečup a polohrubou mouku. Maso osolíme a opepříme a nakrájíme na kostky. Vložíme do nálevu, zamícháme a necháme asi 30 minut proležet. Pak maso opekáme na pánvi asi 10 m ... …více»
|
![]() |
19. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Olomoucký mls: Mnoho kuchařinek jistě dělá maso v alobalu spolu s brambory. Já to dělám v sáčku na pečení a můžete ho koupit všude tam, kde se prodává alobal. Suroviny v něm upečené zůstanou krásně šťavnaté.
Mas ... …více»
|
![]() |
19. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Švejkovy kotlety na pivě: Vyškvaříme slaninu a na ní osmahneme cibulku a kořenovou zeleninu. Vložíme osolené kotlety a koření, mírně opečeme. Podlijeme pivem a troškou vody a dusíme. Hotové vyjmeme a do štávy ... ... …více»
|