Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.02. 2025
Dnes má svátek Dorota
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pikantní maso na kávě

Pikantní maso na kávě
19. 03. 2008 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Pikantní maso na kávě: Plátky z vepřové kotlety bez kosti lehce naklepeme, na okrajích nařízneme, aby se nekroutily, opláchneme vodou a obalíme ve směsi koření "Citrónovým pepř" a hladké mouce. Čím více pepře se ... …více»

Zbojnická krkovice

Zbojnická krkovice
19. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zbojnická krkovice: Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, nasolíme, opepříme a obalíme v mouce. Ochucené maso zprudka orestujeme na horkém oleji a uložíme stranou. Do výpeku vložíme nakrájenou slaninu, cibuli, houby, papr ... …více»

Plněný vepřový bok s medovou kůrkou

Plněný vepřový bok s medovou kůrkou
19. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Plněný vepřový bok s medovou kůrkou: Pečivo nakrájíme na kostičky, navlhčíme mlékem, přidáme žloutky a sníh ze bílků. Dále přidáme podušené houby a okořeníme. V mase vyřízneme kapsu, naplníme nádivkou a pečeme 80 minut. Asi 10 minut před ... …více»

Bůček naložený v alobalu

Bůček naložený v alobalu
19. 03. 2008 Vepřové maso ++++++-___
Příprava receptu Bůček naložený v alobalu: Bůček vložíme do horké vody s česnekem, pepřem, bobkovými listy a solí. Vaříme doměkka asi tak 45 minut. Potom maso vyndáme a necháme vystydnout. Mezitím připravíme pastu na naložení. Rozetřeme vzáje ... …více»

Vepřový mls v alobalu

Vepřový mls v alobalu
19. 03. 2008 Vepřové maso ++++______
Příprava receptu Vepřový mls v alobalu: Naklepeme řízky z kýty, osolíme a opepříme. Nakrájené žampiony, kostičky celeru a oloupané sekané mandle orestujeme na másle. Směs necháme vychladnout a pak touto směsi plníme řízky, které spíchneme p ... …více»
 

Kotlety v sáčku z alobalu

Kotlety v sáčku z alobalu
19. 03. 2008 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Kotlety v sáčku z alobalu: Maso naklepeme, opepříme a naložíme do směsi vína, sójové omáčky, sekaného zázvoru a sekaného česneku. Dochutíme ochucovadlem. Brambory oloupeme, nakrájíme na tenké plátky, osolíme, podle chuti můžeme ... …více»

Maďarské zapékané hlávkové zelí

Maďarské zapékané hlávkové zelí
19. 03. 2008 Vepřové maso ++++++-___
Příprava receptu Maďarské zapékané hlávkové zelí: Zelnou hlávku rozebereme na jednotlivé listy, nebudeme je krájet, ale upotřebíme je vcelku. Jednotlivé listy musíme prohlédnout, protože mezi nimi můžeme najít ledacos, . . . no skoro vždycky tam něco ... …více»

Vepřový řízek s medovou polevou

Vepřový řízek s medovou polevou
19. 03. 2008 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Vepřový řízek s medovou polevou: Maso osolíme a necháme chvíli odpočinout. Mezitím si připravíme polevu, což znamená, že nejprve smícháme pomerančovou šťávu s hořčicí, medem a předepsaným kořením. Cibulovou marmeládu zhotovíme tak, ž ... …více»

Špikovaná vepřová panenka

Špikovaná vepřová panenka
19. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Špikovaná vepřová panenka: Vepřovou panenku osolíme, opepříme a prošpikujeme ji proužky slaniny, které jsme předtím dali zmrazit tak, aby úplně ztvrdly. Rozehřejeme si malé množství oleje, opékáme na něm maso tak dlouho, dokud ... …více»

Čínská smažená vepřová žebírka

Čínská smažená vepřová žebírka
19. 03. 2008 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Čínská smažená vepřová žebírka: Rozporcujeme každé žebírko na 3-4 menší kusy. Vložíme je do mísy se směsí solí, pepře, koření pěti vůní nebo práškového kari a vína. Několikrát je obrátíme, aby se stejně namočily a necháme je 1-2 hod ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !