![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
18. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Maso v těstě: Maso naložte do chlebového kvasu, dejte do chladu nejlépe na noc. Maso vyndejte, osušte, osolte a opepřte a zabalte do těsta.
Těsto: Máslo utřete se smetanou, osotle a vmíchejte mouku. Zpracujte vláč ... …více»
|
![]() |
18. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hliník nadívaný prasetem: Vepřové nakrájíme na kostky a párek na kolečka. Přidáme zeleninu, oloupané a na plátky nakrájené brambory, osolíme, omastíme, přidáme worcester, okořeníme a pevně zabalíme do alobalu. Pečeme na roštu ... …více»
|
![]() |
18. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Alobalový guláš: Vepřové maso nakrájíme na nudličky a smícháme s částí oleje, solí a pepřem. Necháme na chladném místě alespoň jednu hodinu odležet. Poté na rozpáleném oleji zprudka osmahneme. Na připravený alobal kla ... …více»
|
![]() |
18. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Havířské kotlety: Krkovičku vykostíme, rozdělíme na řízky, které naklepeme. Žampióny opláchneme, pokrájíme na plátky a podusíme spolu s nadrobno nakrájenou cibulí a zelím. Pak směs necháme vychladnout. Přidáme v mléce ... …více»
|
![]() |
18. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kotlety rodeo: Vepřové kotlety jemně naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji. Kotlety pak přendáme na předehřátý talíř a udržujeme je teplé. Do zbylého v ... …více»
|
![]() |
18. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kovbojské kotlety: Vepřové kotlety omyjeme, osušíme, lehce naklepeme a po obou stranách osolíme a opepříme. Obalíme je v hladké mouce a opečeme na rozpáleném oleji. Olej by měl být dostatečně rozpálený, aby kotlety získ ... …více»
|
![]() |
18. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ohnivá vepřová žebírka: Vepřová žebírka omyjeme, osušíme a osolíme. V míse rozmícháme olej, sójovou omáčku, med, rajský protlak, chilli, mletý zázvor a sůl. Žebírka do marinády naložíme nejlépe do druhého dne. Pak je griluje ... …více»
|
![]() |
18. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zbojníci v alobalu: Řízky naklepeme, osolíme, opepříme. Položíme na ně cibuli nakrájenou na kolečka, plátky anglické slaniny a na nudličky nakrájenou klobásu. Spíchneme do závitku a zabalíme do alobalu. Ke každému závitk ... …více»
|
![]() |
18. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotlety s pikantní tropickou salsou: Vepřové kotlety důkladně naklepeme, nařízneme okraje, osolíme, opepříme a na pánvi s rozpáleným olejem osmažíme dozlatova. Mezitím si připravíme salsu. Nakrájíme najemno čerstvý koriandr. Meloun, mang ... …více»
|
![]() |
18. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové dušené se zeleninou a bramborem: Kotlety osolíme, cibuli zpěníme na tuku a na ní maso po obou stranách opečeme. Přidáme na nudličky pokrájenou mrkev, kedlubny a kapustu. Osolíme, okořeníme a dusíme do změknutí. Měkké kotlety odložíme ... …více»
|