![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
29. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Závitky z vepřové panenky: Vepřovou panenku očistíme, omyjeme a rozkrájíme na 8 až 12 plátků, které lehce naklepeme a posypeme steakovým kořením. Na každý plátek položíme lístek šalvěje, plátek anglické slaniny a jednu plněnou ... …více»
|
![]() |
29. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety na paprice: Kotlety naklepeme a osolíme a opepříme. Pak z obou stran posypeme paprikou.
Po obou stranách je prudce opečeme.
Pak podlijeme trochou vody a v troubě dusíme doměkkka.
měkké kotlety vyndáme. Hladkou ... …více»
|
![]() |
29. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso s celerem: Na tuku osmahneme dozlatova pokrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na kostky, osolíme a dusíme ve vlastní šťávě. K poloměkkému masu přidáme nakrájený celer, přisolíme a dusíme... ... …více»
|
![]() |
29. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cibule plněné masovou směsí : Očištěné a oloupané cibule povaříme asi 8 minut v osolené vodě, scedíme a střed opatrně vyjmeme. Vybranou část nasekáme, promícháme s umletým masem a dušenou rýží, osolíme a opepříme. Naplněnou cibuli ... …více»
|
![]() |
29. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jarní kávová pečeně: Šunku nejprve osolte a opepřete. Potom ji pevně zabalte do alobalu a pečte v předehřáté troubě při 180 stupních C asi 50 minut. Mezi tím si připravte směs k potírání. Půl šálku medu, půl šálku silné u ... …více»
|
![]() |
29. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Divoké závitky v římském hrnci: Do namočeného římského hrnce naskládáme směs tenkých plátků zeleniny - mrkve, celeru, cukety a dvou cibulí. Nejlépe a nejrychleji je pořídíme na robotu. Proložíme divokým kořením a trochu osolíme. Plá ... …více»
|
![]() |
29. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramborová roláda s uzenou krkovičkou: Uvařené brambory ještě teplé nastrouháme a zaprášíme polohrubou moukou. Přimícháme vejce, sůl, muškátový květ. Vyválíme plát asi 1 cm silný, rozložíme na něj pokrájenou krkovičku... ... …více»
|
![]() |
29. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Staročeský plněný kotlet: Vepřový kotlet s kostí nasekáme na plátky. Do každé porce uděláme kapsu a plníme kysaným zelím, dochuceným solí, pepřem, cibulí a slaninou nakrájenou na kostičky. Připravené kotlety prudce opečeme. Me ... …více»
|
![]() |
29. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Masový špíz s rajčaty : Všechnu zeleninu důkladně očistíme. Rajčata a oloupeme a nakrájíme na čtvrtky, papriky na kostičky, česnek na čtvrtky. Maso upravíme a nakrájíme na kostičky (velikost záleží na velikosti špízu). Na př ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušený kadeřávek s masem: Kadeřávek povařte 10 min., nechte vychladnout a jemně nakrájejte. Na másle osmahněte cibulku, přidejte kotlety, nakrájenou klobásu, opepřete a osolte. Duste asi 40 min. ... ... …více»
|