![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
25. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové dušené v kapustě : Maso vykostíme, opereme a nakrájíme na větší kousky. Nakrájenou cibuli osmahneme dorůžova na oleji, přidáme nakrájené maso, osolíme, opepříme a osmahneme na cibulce. Podlijeme vodou a dusíme do polomě ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Plněná vepřová kýta: Opláchnuté maso osušíme a nařežeme tak, abychom z něho vyklepali plát. Mleté maso smícháme s pepřem, prolisovaným česnekem, paprikou, solí, kmínem, 1/2 dl vody a dobře vypracujeme. Masový plát osolíme ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bůčkové překvapení: Bůček vykostíme a prořízneme v něm kapsu. Naplníme kuřecí sekanou, zašijeme, navrchu posolíme, podlijeme a dáme péct. Pečeme tak dlouho, až se bůček vpeče do sekané. Příloha -bramborová ... ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Brněnský řízek: Na pánvi rozehřejeme máslo, pokrájíme šunku, kterou prohřejeme, pak přidáme sterilovaný hrášek, vejce a necháme ztuhnout. Kýtu nakrájíme na plátky, opatrně naklepeme, osolíme a naplníme směsí. ... ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízek podle pálffyho: Z masa nakrájíme řízky, naklepeme a osolíme. Játra spaříme, spolu s uzeným masem jemně nasekáme, smícháme se sýrem, solí a paprikou. Směsí potíráme řízky a máčíme v těstíčku z vína... ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Balkánské řízky s porkem: Porek nakrájíme na kolečka, cibuli a česnek na tenké proužky. Maso naklepeme, osolíme, opepříme a osmažíme, uložíme do tepla. Osmahneme porek, cibuli dozlatova... ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Trenčínské řízky: Brambory nastrouháme, přidáme cibuli na kostičky, osmažený bůček, sůl, mléko, mouku, česnek a vypracujeme těsto. Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, po obou stranách opečeme... ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Anglický vepřový řízek: Vepřovou kýtu naklepeme, osolíme, položíme na něj plátek šunky, do středu dáme uvařené vejce, maso přehneme, kraje jemně naklepeme tak, aby vše drželo pohromadě a obalíme v trojobalu. Potom ... ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Indonéské řízky: Řízky lehce naklepeme a nařízneme. Smícháme jogurt s paprikou, kapií, hřebíčkem a solí. Směsí potřeme řízky a necháme v chladu několik hodin marinovat... ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové řízky s houbami a rajčaty: Z kýty nakrájíme 8 malých řízků, naklepeme je a lehce nařízneme. Houby nakrájíme na plátky, rajčata na půlky, osolíme je a odděleně podusíme na másle. Plátky masa osolíme, opečeme na oleji, ... ... …více»
|