Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jitrnice selské – hrubosekané

Jitrnice selské – hrubosekané
30. 11. 2007 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Jitrnice selské – hrubosekané: Dobře očištěnou hlavu a maso valíme v osolené vodě s cibulí (můžeme přidat i kořenovou zeleninu) do měkka. Maso vyjmeme z vývaru, z hlavy obereme a vše dobře nasekáme. Syrová... ... …více»

Uzené jitrnice

Uzené jitrnice
30. 11. 2007 Vepřové maso +++++++++_
Příprava receptu Uzené jitrnice: Dobře očištěné koleno, výřez a nožičky uvaříme v osolené vodě do měkka. Pokud použijeme kůže, tak je vaříme zvlášť, Uvařené maso a tučné části z kolena umeleme na hrubo. Kůže nebo... ... …více»

Jemné jitrničky

Jemné jitrničky
30. 11. 2007 Vepřové maso +-________
Příprava receptu Jemné jitrničky: Vepřový ořez uvaříme v osolené vodě, vytřídíme a větší kousky nakrájíme na kostičky. Syrová játra nakrájíme na jemné nudličky a v horké vodě krátce blanšírujeme. Kůže uvaříme... ... …více»

Domácí jitrnice připravované při domácí zabijačce

Domácí jitrnice připravované při domácí zabijačce
30. 11. 2007 Vepřové maso +-________
Příprava receptu Domácí jitrnice připravované při domácí zabijačce: Vytříděné maso a plíce semeleme na hrubo. Kůže a vařená játra semeleme jemně. Vše důkladně promícháme, ochutíme kořením, hustotu upravíme vývarem z masa a plníme do střev. Vaříme v horké... ... …více»

Jelítková kaše

Jelítková kaše
30. 11. 2007 Vepřové maso +-________
Příprava receptu Jelítková kaše: Vepřovou hlavu očistíme a uvaříme ve slané vodě do měkka. Vařenou vychladíme, odkostíme a maso drobně usekáme. Rýži opereme a udusíme do měkka bez tuku. Prochladlou ryži... ... …více»
 

Zabijačkové krupoto

Zabijačkové krupoto
30. 11. 2007 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Zabijačkové krupoto: Kroupy dobře propláchneme a v mírně osolené vodě uvaříme do měkka. Vepřový ořez nakrájíme na kostičky. Na sádle do růžova usmažíme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme maso... ... …více»

Jelítko kroupové – moravské

Jelítko kroupové – moravské
30. 11. 2007 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Jelítko kroupové – moravské: Kroupy uvaříme v mírně osolené vodě do měkka. Vepřovou hlavu uvaříme samostatně v osolené vodě můžeme přidat kořenovou zeleninu a celé koření. Vařené prochladlé kroupy zalijeme krví a necháme asi... ... …více»

Domácí kroupová jelítka

Domácí kroupová jelítka
30. 11. 2007 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Domácí kroupová jelítka: Kroupy uvaříme v mírně osolené vodě do měkka ve větším množství vody. Vaříme-li kroupy v hrnci z litiny nebo se zabroušeným dnem na plotně, nemícháme v průběhu vaření. Kroupy promícháme... ... …více»

Jelítko pohankové - valašské

Jelítko pohankové - valašské
30. 11. 2007 Vepřové maso ++++-_____
Příprava receptu Jelítko pohankové - valašské: Pohanku uvaříme v mírně osolené vodě do měkka. Pohanka je velmi brzy uvařená, asi za 10 minut. Vody dáme jen asi na 2 cm nad množství pohanky. Prochladlou pohanku smícháme s krví a necháme... ... …více»

Slovenské krvavničky

Slovenské krvavničky
30. 11. 2007 Vepřové maso ++++-_____
Příprava receptu Slovenské krvavničky: Žemle nakrájíme na kostičky a na plechu na sucho v troubě opečeme, až jsou křupavé, pak zalejeme přecezenou krví. Sádlo nakrájíme na kostky a vyškvaříme. Oddělíme škvarky... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !