![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
30. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Záhorácká jelítka: Cibuli nakrájíme nadrobno a spaříme ve vroucím vývaru. Přidáme škvarky a krátce pod pokličkou podusíme. Směs jemně umeleme. Přidáme na drobné kostičky nakrájenou vepřovou plec a laloky, které... ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Velikonoční jelítková kaše: Vepřovou hlavu očistíme a uvaříme ve slané vodě do měkka. Vařenou vychladíme, odkostíme a maso drobně usekáme. Rýži opereme a udusíme do měkka bez tuku. Prochladlou ryži zalijeme... ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Slovácké jitrnice: Dobře očištěné a omyté maso uvaříme spolu se zeleninou, celým kořením a soli do měkka. Kůže uvaříme zvlášť, nebo můžeme kůže svázat provázkem a uvařit spolu s masem a včas je z vývaru... ... …více»
|
![]() |
29. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušený vepřový ocásek: Vepřové ocásky posypeme kořením a opečeme. Stříkneme vývarem. Přidáme očištěnou, pokrájenou zeleninu a cibuli. Vydlabeme morek z kostí, pokrájíme a dáme k masu a zelenině. Osolíme, opepříme a přikryté ... …více»
|
![]() |
29. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čevapčiči z vepřového masa : Do mletého masa přidejte nadrobno nakrájenou cibuli, lžičku mleté sladké papriky, drcený pepř, sůl a lžíci oleje. Směs důkladně vymíchejte.
Utvořte z ní válečky, potřete ... …více»
|
![]() |
29. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová plec na paprikách a smetaně : Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na tuku, přidáme na kostky pokrájené maso, za stálého míchání je osmažíme, potom je osolíme a opět osmažíme. Když se masová šťáva odpaří, směs zaprášíme ml. paprikou, ... …více»
|
![]() |
29. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Obrácené vepřové řízky : Vepřové řízky naklepeme na tenko, osolíme a opepříme nebo posypeme drceným kmínem. Obalíme je ve směsi jemné strouhanky, smíchané s jemně nastrouhaným tvrdým sýrem. Nakonec je protáhneme v rozšlehanýc ... …více»
|
![]() |
29. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tatranské ražničí z vepřového a hovězího masa : Maso a játra omyjeme, osušíme ubrouskem a nakrájíme na tenké plátky. Nakrájíme také uzenou klobásu, kapii a cibuli. Vše osolíme a okořeníme pepřem. Sladkou papriku, kečup a olej smícháme a touto směsí ... …více»
|
![]() |
29. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová pečeně s kostí: Maso z vepřové pečeně částečně odřízněte od kosti, osolte je, posypejte kmínem, pepřem. Vložte do pekáčku, přidejte tuk, podlijte vodou a dejte do hodně vyhřáté trouby a pečte asi 15 - 20 minut, pak t ... …více»
|
![]() |
29. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapustnica s vepřovým kolenem: Do většího hrnce dáme vařit kysané zelí spolu se syrovým vepřovým kolenem. Když je koleno uvařené, přidáme dobrou klobásu, sušené houby (ty jsme předem namočili) a vaříme dál. Pak koleno vyjmeme a vyk ... …více»
|