![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
7. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bakoňské vepřové kotlety: Kotlety vykostíme a rukou naklepeme, opepříme, osolíme a zprudka po obou stranách opečeme. Vyjmeme je na talíř, na tu vložíme cibulku, přidáme na kostičky nakrájenou slaninu a houby. Posypeme paprikou ... …více»
|
![]() |
7. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní řízky: Kýtu nakrájíme na plátky a naklepeme.Zbylé přísady smícháme a vzniklou omáčku důkladně rozšleháme.Potom v ní obalujeme řízky,naskládáme je do porcelánové mísy a necháme je v lednici 2-3dny odpočinout. ... …více»
|
![]() |
7. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zeleninový nákyp s vepřovým masem : Očištěnou zeleninu uvaříme v osolené vodě doměkka, květák rozebereme na růžičky, ostatní zeleninu drobně pokrájíme a urovnáváme do vymaštěné a strouhankou vysypané formy. Zeleninu poklademe vepřovým m ... …více»
|
![]() |
7. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušená mrkev s vepřovým masem: Do kastrolu dáme kousek másla, drobně nakrájenou cibulku, zpěníme, vložíme na malé kostky nakrájené vepřové maso, osolíme a dusíme, až je maso poloměkké. Potom přidáme na tenké lístky nebo nudličky na ... …více»
|
![]() |
7. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová po čínsku: Kýtu prošpikujeme slaninou. Na slaninu s máslem vložíme na plátky nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli a osmahneme do růžova. Kýtu potřeme hořčicí, přidáme rajčata a dáme dusit. Maso nakrájíme na pl ... …více»
|
![]() |
7. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Francouzské vepřové maso na žampiónech: Žloutky rozkvedláme se škrobem. V těstíčku namáčíme na kostky pokrájené vepřové maso. Na pánvi rozpálíme olej, vložíme žampióny, koňak, cukr a sůl. Když je směs vroucí, vmícháme do ní osmažené vepřové ... …více»
|
![]() |
7. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bavorské vepřové: Cibulku dáme osmažit a na ní vložíme na kostky nakrájené maso, osolíme, opepříme a okmínujeme. Chvíli dusíme, pak přidáme nastrouhaný tvrdý chléb a pivo a necháme doměkka udusit. ... ... …více»
|
![]() |
7. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Švédská krkovice: Maso omyjeme a osušíme, přidáme zeleninu, pomastíme a dáme péci. Pečeme asi 2 hod. Podléváme vodou. Po upečení ji nakrájíme na plátky a zdobíme zeleninou. Nekmínujeme! ... ... …více»
|
![]() |
7. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Indická homole: Maso - hovězí, vepřové, telecí, z kuřat....umeleme, přidáme ostatní přísady mimo cibule. Cibulku zvlášť osmažíme. Z masa pomocí lžíce vytvoříme homoli. Podlijeme ji, přidáme osmaženou cibulku a dáme p ... …více»
|
![]() |
7. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Spišská fašírka: Maso a přísady pečlivě prohněteme. Rozválíme na obdélník. Klobásu oloupeme a plát stočíme do válečku. Občas podléváme. Vypečenou šťávu zaprášíme hladkou moukou, zasmahneme a podlijeme vývarem z masoxu ... …více»
|