![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
8. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Papriky s masem a rýží: Papriky vydlabeme, popřípadě spaříme v horké vodě, aby nebyly příliš ostré. Rýži podusíme skoro doměkka. Maso nakrájíme na kousky a dusíme na polovině tuku a cibuli. Když je měkké, nakrájíme je na dr ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jitrnicový prejt: Vepřový kořínek a kousek laloku nebo bůčku uvaříme. Vařené maso nasekáme na velmi jemno (můžeme i semlít), dáme do mísy přidáme syrová nasekaná vepřová játra, vo vodě nebo v polévce z vepřového masa n ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dvojitý smažený řízek : Z hovězí svíčkové a z kuřecích prsou nakrájíme po osmi stejných plátcích a rozklepeme je. Obě masa ochutíme solí a pepřem. Na plátky kuřecího masa klademe do středu plátek másla a zakryjeme plátkem s ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso na smetaně: Vepřové maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme a vyskládáme na sádlem vymazaný pekáč nebo plech podle počtu porcí. Brambory si oloupeme a nastrouháme na plátky a vršíme na maso průběž ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Rizoto z vepřového ve vlastní šťávě: Podle návodu na krabici uvaříme rýži. Z konzervy vybereme sádlo, které se většinou vyskytuje po okrajích, kdyby ho bylo málo, můžeme přidat obyčejné sádlo či jiný omastek. Na sádle osmahneme cibulku a ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety v římském hrnci: Kotlety naklepeme, osolíme a okořeníme, potřeme hořčicí a kečupem. Dáme na dno římské hrnce (můžeme pod ně dát cibuli)(ten jsme namočili 15-20 min. ve studené vodě), přiklopíme a šoupneme to do trouby ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Žebírka ve vlastní šťávě: Žebírka opláchneme, osušíme a rozdělíme na čtyři porce. Posypeme sušeným česnekem (můžeme i vetřít utřený čerstvý), grilovacím kořením, solí, pepřem a dáme do lednice na dvě hodiny. Hodíme je na rozpá ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krkovička plněná vinnou klobásou: Plátky krkovičky naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme z jedné strany hořčicí, položíme plátek anglické slaniny a na ni šištičku vinné klobásy, kterou jsme vymačkali ze střívka. Zavineme jako ptáčky a ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čínské vepřové: Na připravu omáčky potřebujeme maggi, worcestr a zázvor. Papriku nakrájíme na nudličky a necháme ji zesklovatět na oleji.Poprášíme solamylem. Přidáme další olej a vložíme maso na nudličky pokrájené. P ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Opilá vepřová pečeně: Do pekáče nalijeme olej a v něm osmahneme nakrájený česnek. Pak ze všech stran opečeme osolené a opepřené maso a podlijeme červeným vínem. Dusíme v troubě doměkka. Odklopíme pekáč, posypeme oregánem a ... …více»
|