Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 09.02. 2025
Dnes má svátek Apolena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Papriky s masem a rýží

Papriky s masem a rýží
8. 11. 2007 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Papriky s masem a rýží: Papriky vydlabeme, popřípadě spaříme v horké vodě, aby nebyly příliš ostré. Rýži podusíme skoro doměkka. Maso nakrájíme na kousky a dusíme na polovině tuku a cibuli. Když je měkké, nakrájíme je na dr ... …více»

Jitrnicový prejt

Jitrnicový prejt
8. 11. 2007 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Jitrnicový prejt: Vepřový kořínek a kousek laloku nebo bůčku uvaříme. Vařené maso nasekáme na velmi jemno (můžeme i semlít), dáme do mísy přidáme syrová nasekaná vepřová játra, vo vodě nebo v polévce z vepřového masa n ... …více»

Dvojitý smažený řízek

Dvojitý smažený řízek
8. 11. 2007 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Dvojitý smažený řízek : Z hovězí svíčkové a z kuřecích prsou nakrájíme po osmi stejných plátcích a rozklepeme je. Obě masa ochutíme solí a pepřem. Na plátky kuřecího masa klademe do středu plátek másla a zakryjeme plátkem s ... …více»

Vepřové maso na smetaně

Vepřové maso na smetaně
8. 11. 2007 Vepřové maso +++++++++_
Příprava receptu Vepřové maso na smetaně: Vepřové maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme a vyskládáme na sádlem vymazaný pekáč nebo plech podle počtu porcí. Brambory si oloupeme a nastrouháme na plátky a vršíme na maso průběž ... …více»

Rizoto z vepřového ve vlastní šťávě

Rizoto z vepřového ve vlastní šťávě
8. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Rizoto z vepřového ve vlastní šťávě: Podle návodu na krabici uvaříme rýži. Z konzervy vybereme sádlo, které se většinou vyskytuje po okrajích, kdyby ho bylo málo, můžeme přidat obyčejné sádlo či jiný omastek. Na sádle osmahneme cibulku a ... …více»
 

Kotlety v římském hrnci

Kotlety v římském hrnci
8. 11. 2007 Vepřové maso +++++-____
Příprava receptu Kotlety v římském hrnci: Kotlety naklepeme, osolíme a okořeníme, potřeme hořčicí a kečupem. Dáme na dno římské hrnce (můžeme pod ně dát cibuli)(ten jsme namočili 15-20 min. ve studené vodě), přiklopíme a šoupneme to do trouby ... …více»

Žebírka ve vlastní šťávě

Žebírka ve vlastní šťávě
8. 11. 2007 Vepřové maso +++++-____
Příprava receptu Žebírka ve vlastní šťávě: Žebírka opláchneme, osušíme a rozdělíme na čtyři porce. Posypeme sušeným česnekem (můžeme i vetřít utřený čerstvý), grilovacím kořením, solí, pepřem a dáme do lednice na dvě hodiny. Hodíme je na rozpá ... …více»

Krkovička plněná vinnou klobásou

Krkovička plněná vinnou klobásou
8. 11. 2007 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Krkovička plněná vinnou klobásou: Plátky krkovičky naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme z jedné strany hořčicí, položíme plátek anglické slaniny a na ni šištičku vinné klobásy, kterou jsme vymačkali ze střívka. Zavineme jako ptáčky a ... …více»

Čínské vepřové

Čínské vepřové
8. 11. 2007 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Čínské vepřové: Na připravu omáčky potřebujeme maggi, worcestr a zázvor. Papriku nakrájíme na nudličky a necháme ji zesklovatět na oleji.Poprášíme solamylem. Přidáme další olej a vložíme maso na nudličky pokrájené. P ... …více»

Opilá vepřová pečeně

Opilá vepřová pečeně
8. 11. 2007 Vepřové maso ++++++-___
Příprava receptu Opilá vepřová pečeně: Do pekáče nalijeme olej a v něm osmahneme nakrájený česnek. Pak ze všech stran opečeme osolené a opepřené maso a podlijeme červeným vínem. Dusíme v troubě doměkka. Odklopíme pekáč, posypeme oregánem a ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !