![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
8. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pivní vepřový guláš s párkem: Na rozpáleném oleji orestuji maso, vyjmu a ve výpeku zpěním cibuli. Přidám sladkou papriku, protlak, osmahnu. Podliji částí piva a vody, do kastrolu vrátím maso, přidám česnek, sůl, pepř, pod ... ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová růže : Maso dobře opláchneme a naklepeme. Okořeníme ho podle chuti. Zelí vysypeme ze sáčku a vymačkáme něho šťávu. 3 špekáčky rozkrojíme na okraji jako před opékáním. Doprostřed plátku masa rozložíme zelí a ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kežmarská velikonoční pečínka: Zelné listy spaříme asi 5 min. ve vařícím MAGGI Bujoxu.
Formu na srnčí hřbet poklademe tenkými plátky slaniny a pak zelnými listy. Maso umeleme, v misce okořeníme, osolíme, zvlhčíme smetanou, prom ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Svíčková jehla: Masa naklepeme na tenké plátky, osolíme a opepříme. Proložíme je šunkou a slaninou a pevně stočíme do roládky, kterou nakrájíme na stejné dílky (přibližně asi 6 kousků).
Cibulky nakrájíme na kolečk ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čínské karbanátky: Maso nakrájíme na kostičky, přidáme sůl, kari, worchester, sójovou omáčku, chilli, pepř, solamyl, vejce a najemno nakrájenou cibuli.
Vše smícháme a necháme minimálně 2 hodiny odležet. Poté dávkujem ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pytt i panna (variace na zbytky různého masa): Brambory nakrájíme na kostičky a asi 5 minut je povaříme v horké vodě. Přecedíme, osušíme a orestujeme je dozlatova na rozpáleném oleji s máslem.
Vyjmeme a osušíme na ubrousku. Na výpeku dále ores ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Loupežnická pochoutka: Plátky lehce naklepaného opepřeného a osoleného masa pokrájíme na nudličky a na oleji opečeme.
Na čtverce alobalu rozdělíme maso i s vypečenou šťávou, přidáme na špalíčky pokrájený párek a klobásu, ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Velikonoční hlavička: Maso uvaříme každé zvlášť v osolené vodě. Poté je vyjmeme, necháme vychladnout a nakrájíme na kostičky.
Housky nakrájíme a zalijeme teplým vývarem, promícháme a přidáme k nim nakrájené maso. Troub ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Sekaná na smetaně: Maso rozemeleme s žemlí a cibulí. Přidáme vejce, sůl, česnek, pepř a dobře zamícháme.
Z hmoty vytvarujeme šišku, dáme na vymaštěný pekáč, podlijeme a upečeme.
Do vypečené šťávy nalijeme smetan ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízek : Řízky naklepeme, posolíme a pokládáme na vymaštěný plech. Bůček umeleme, okořeníme, ochutíme hořčicí, solí, přidáme nakrájené párky, na kostky nakrájené vejce a jedno čerstvé vejce.
Směs smícháme, ... …více»
|