![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
7. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bůčkový salám: Bůček pomeleme, přidáme vejce a ochutíme. Vše zamícháme, směsí naplníme salámový sáček a vaříme 2 hod. Vychladíme a nakrájíme na chleba. Podáváme s kyselou okurkou. ... ... …více»
|
![]() |
7. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bůčková roláda plněná zeleninou : Žebra seřízneme tak, aby sádlo na kůži bylo na prst silné. V hmoždíři rotlučeme jalovec a smícháme s utřeným česnekem a solí. Tuto hmotu vetřeme do obou stran bůčku. Bůček necháme v chladnu nejméně tř ... …více»
|
![]() |
6. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Paprikové vepřenky: Mleté maso promícháme s namočenou a vymačkanou žemlí.Směs smícháme s vejcem,pepřem, solí a paprikou.Z takto připravené směsi děláme navlhčenýma rukama menší placičky,které vkládáme do rozpáleného olej ... …více»
|
![]() |
6. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Holandské řízečky: K mletému masu přidáme sůl, pepř, mléko, promícháme a necháme v chladnu odležet. Pak vmícháme nastrouhaný sýr, tvoříme malé řízky, obalujeme v mouce, vejcích a strouhance a pečeme na rozpáleném tuku . ... …více»
|
![]() |
6. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dětvianské vepřové medailonky: Z vepřového stehna nakrájíme hrubší plátky, mírně naklepeme. Ostrým nožem do nich vyřežeme otvor, vyplníme játry dušenými na slanině a cibuli a okořeněné pálivou paprikou. Maso osolíme, zabalíme do te ... …více»
|
![]() |
6. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety se žampióny: Kotlety naklepeme, osolíme, poprášíme moukou a na rozpáleném sádle opečeme po obou stranách. Očištěné, na plátky nakrájené žampióny podusíme na másle doměkka. Posypeme je pepřem a rozemletým kmínem. N ... …více»
|
![]() |
6. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové na zelenině: Maso vložíme do osolené a opepřené vroucí vody a uavříme doměkka. Poté ho nakrájíme na nudličky a dáme do tepla. Kolečka mrkve podusíme na másle, česnek nakrájíme na drobno a pórek na kolečka. ... ... …více»
|
![]() |
6. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ruské vepřové plátky: Kýtu nakrájíme na plátky a lehce naklepeme hranou ruky. Na rozpáleném tuku opečeme z obou stran, pak osolíme. Žampióny osmažíme na másle. Rajčata rozpůlíme a opečeme rovněž na másle. Maso narovnáme na ... …více»
|
![]() |
6. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízky dle Petra Voka: Vepřový řízek naklepeme rukou a prudce osmahneme po jedné straně. Po obrácení přidáme kolečka citrónu. Za minutu zalijeme bílým vínem, necháme vzkypět a horké podáváme. Solíme teprve na osmahlou stran ... …více»
|
![]() |
6. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bulharské ražniči: Řízky lehce naklepeme a osolíme. Poprášíme je moukou a na rozpáleném tuku opékáme asi 3 min. po každé straně. Pak řízky vyndáme na nahřátou mísu. Šťávu zaprášíme Maizenou, lehce osmahneme, podlijeme a ... …více»
|