Použité suroviny receptu Kysané zelí zapékané s vepřovým masem:
1,5 kg kysaného zelí
| 1/2 kg vepřového masa
| 2 lžíce rajčatového protlaku
| 4 ks rajčata
| sůl
| mletý pepř
| 3 lžíce sádla
| 3 ks cibule
| tuk na vymaštění pekáče
Postup přípravy receptu Kysané zelí zapékané s vepřovým masem:
Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a na sádle osmahneme. Přidáme překrájené zelí a dusíme doměkka. Mezitím nakrájíme vepřové maso na menší kostičky, osolíme je, opepříme a dusíme asi 15 minut s rajčatovým protlakem a omytými, na čtvrtky nakrájenými rajčaty. Měkké zelí smícháme s dušeným masem, dáme do vymaštěného pekáče a asi půl hodiny zapečeme.
Fotky receptu Kysané zelí zapékané s vepřovým masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!