Vložil: | Sanysek |
Porcí: | 3 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Pečené žebírko :
750 g vepřového karé s kostí
| 2 stroužky česneku
| sůl
| hladká mouka (na obalení)
| 2 ks vejce
| strouhanka
| olej na pečení
Postup přípravy receptu Pečené žebírko :
Karé naporcujeme i s kostí na řízky, opláchneme, osušíme čistou utěrkou, potřeme prolisovaným česnekem a osolíme. Takto připravené maso obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance a osmažíme v rozehřátém oleji z obou stran dorůžova.
Fotky receptu Pečené žebírko :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!