Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové rolky se slaninou a restovanými brambory

Vepřové rolky se slaninou a restovanými brambory
19. 08. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové rolky se slaninou a restovanými brambory: Maso lahce naklepeme, osolíme, okořeníme, potřeme paštikou, srolujeme a zabalíme do plátku slaniny. Zprudka orestujeme a dáme zapéct. Do výpeku přidáme smetanu a trochu pepře. Lehce povaříme, oloupané ... …více»

Vepřové maso v cibuli

Vepřové maso v cibuli
18. 08. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové maso v cibuli: Maso nakrájíme na kostičky a osolíme. Do vymaštěného pekáčku střídavě klademe vrstvu cibule, masa a na kolečka nakrájenou klobásku. Končíme cibulí. Vložíme do trouby a necháme trochu podusit. Pak zalijeme celou  …více»

Vepřové maso zapečené se sýrem

Vepřové maso zapečené se sýrem
18. 08. 2007 Vepřové maso ++________
Příprava receptu Vepřové maso zapečené se sýrem: Maso naklepeme, osolíme, opepříme a prudce na oleji opečeme a uložíme na plech nebo brutvanku, na který jsme nalili výpek. Nastrouhaný sýr navrstvíme na řízky, zalijeme zakysanou smetanou a pečeme asi ... …více»

Zapečené brambory s vepřovým masem, žampiony a hermelínem

Zapečené brambory s vepřovým masem, žampiony a hermelínem
18. 08. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečené brambory s vepřovým masem, žampiony a hermelínem: Oloupané brambory nakrájíme na kolečka a rozložíme na vymazaný plech. Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme česnekem, pokapeme sójovou omáčkou a rozložíme na brambory. Na maso poklademe ža ... …více»

Játrový salám

Játrový salám
17. 08. 2007 Vepřové maso +++-______
Příprava receptu Játrový salám: Do měkka uvaříme, vychladíme a umeleme 1 kg bůčku. Spolu s ním umeleme asi 15 dkg vepřových jater. Směs podle chuti osolíme, opepříme a plníme do menších sklenic. Zavíčkujeme a dáme 1/2 hodiny vařit. ... …více»
 

Zapečené kotlety

Zapečené kotlety
17. 08. 2007 Vepřové maso ++________
Příprava receptu Zapečené kotlety: Kotlety osolíme, opepříme a narychlo opečeme. Potom je dáme do pekáče. Na každou kotletu položíme plátek šunky a polovinu broskve. Nakonec rozšleháme vajíčko se strouhaným sýrem a na každou broskev do ... …více»

Sýrové kotlety

Sýrové kotlety
17. 08. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Sýrové kotlety: Kotlety naklepeme, osolíme a posypeme grilovacím kořením. Na dno pekáčku (nejlépe z varného skla) na malinko oleje nasypeme nasekanou cibuli nebo pórek, na to položíme kotlety, zasypeme strouhaným sýr ... …více»

Zapékané kotlety s nivou

Zapékané kotlety s nivou
17. 08. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapékané kotlety s nivou: Kotlety opláchneme, osušíme, naklepeme, osolíme a opepříme. Zprudka je opečeme je na rozpáleném oleji či sádle (po každé straně asi 2 minuty). Výpek z pánve nalijeme do zapékací misky, do ní naskládám ... …více»

Špíz v trojobalu

Špíz v trojobalu
17. 08. 2007 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Špíz v trojobalu: Vepřové maso nakrájíme na kousky. Na špejli napichujeme střídavě maso, sýr, slaninu a cibuli. Obalíme v mouce, vejci a strouhance. Obalujeme dvakrát, aby sýr nevytékal. Osmažíme na oleji. ... …více»

Flameňáci

Flameňáci
17. 08. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Flameňáci: Naklepeme plátek masa, osolíme, potřeme utřeným česnekem a posypeme sekanou petrželkou. Zalijeme olejem a necháme to 24 hodin uležet. Druhý den plátky naplníme plátky debrecínky a vařeným vajíčkem-zabalíme  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !