15. 07. 2007 Vepřové maso
Příprava receptu Vepřové kotlety na vermutu: Kotlety omyjeme, osušíme, naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a posypeme trochou mletého zázvoru. Pečeme na horkém oleji z obou stran doměkka. Pak je vyjmeme, do výpeku nalijeme vermut, tro ... …více»
|
15. 07. 2007 Vepřové maso
Příprava receptu Kotlety na tymiánu: Kotletu omyjeme, osolíme a vložíme na vymazaný pekáček. Posypeme tymiánem, přidáme polovinu česneku, podlijeme vývarem nebo vodou a pečeme v troubě přikryté doměkka. Podle potřeby podléváme a obracíme ... …více»
|
15. 07. 2007 Vepřové maso
Příprava receptu Vepřové závitky plněné růžičkovou kapustou: Vepřovou kýtu omyjeme, nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a na každý plátek položíme několik hlaviček růžičkové kapusty, posypeme je na nudličky krájenou slaninou, salámem a na tenká ko ... …více»
|
15. 07. 2007 Vepřové maso
Příprava receptu Vepřová plec s čínským zelím: Vepřové maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a na poloviční dávce oleje nebo tuku opečeme, přidáme sójovou omáčku a dusíme doměkka. Podle potřeby mícháme a podléváme trochou vody. Na druhé po ... …více»
|
15. 07. 2007 Vepřové maso
Příprava receptu Plněný vepřový měšec: Z vepřové kýty nakrájíme 4 plátky, naklepeme je, osolíme, posypeme grilovacím kořením, potřeme hořčicí a naplníme touto náplní: uvařený uzený bůček nakrájíme na malé kostičky a podusíme je s nakrájeno ... …více»
|
15. 07. 2007 Vepřové maso
Příprava receptu Šumavská kapsa: Maso nakrájíme na 4 silnější plátky, do kterých uděláme ostrým nožem kapsu. Plátky povrchu i uvnitř kapsy osolíme a opepříme. Očištěná játra, slaninu a jednu cibuli nakrájíme na tenké plátky. Sušené h ... …více»
|
9. 07. 2007 Vepřové maso
Příprava receptu Kus čuníka v alobalu: Maso osolíme, okořeníme, přidáme ostatní ingredience, zabalíme do alobalu a pečeme. …více»
|
25. 06. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Maso pod plesnivým banánem: Vepř.plátky naklepeme, osolíme opepříme a obalíme v hl.mouce s gril.kořením. Zprudka opečeme na pánvi na oleji a dáme do trouby "dodělat", aby pěkně změkly. potom přeložíme na plech, polijeme vypečeno ... …více»
|
17. 06. 2007 Vepřové maso
Příprava receptu Pikantní bůček: Vepřový bůček uvaříme v osolené vodě s oloupaným, pokrájeným česnekem, celým pepřem a bobkovým listem doměkka. Mezitím si připravíme pastu: Do misky prolisujeme česnek, přidáme mletý pepř, kari koření, sladkou mletou …více»
|
10. 06. 2007 Vepřové maso
Příprava receptu Pirátské bifteky: Maso, šunku a česnek umeleme společně na masovém strojku, případně můžeme vepřové mleté maso koupit a smíchat ho s prolisovaným česnekem a šunkou nakrájenou na drobné kostičky. Rohlíky pokrájíme, pokropíme …více»
|