![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
19. 08. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramborové halušky se zelím a uzeným: Uděláme si nejprve těsto na halušky, dvě velké brambory, nastrouháme najemno na struhadle, přidáme dva hrníčky polohrubé mouky, sůl, žloutek, mléko a zpracujeme na řídčí těsto. Kdyby bylo těsto ... ... …více»
|
![]() |
18. 08. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cikánská vepřová směs: Plátky masa z kýty lehce naklepepme, osolíme, opepříme a zaprášíme moukou, nakrájíme na širší nudle. Na rozehřátém oleji je dočervena opečeme a odstavíme.
Ve druhé pánvi rozškvaříme na proužky nakráj ... …více»
|
![]() |
18. 08. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Marinované kotlety s paprikami: Česnek prolisujte, přidejte kečup, žloutek a olej, ochuťte solí, pepřem a majoránkou a dobře promíchejte. Maso omyjte, osušte, okrajové blány nařízněte, mírně naklepejte a nechte uležet v připravené m ... …více»
|
![]() |
18. 08. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krkovička po Znojemsku: Omyté maso osušte a naporcujte na plátky. Mírně naklepejte, osolte, opepřete a na rozehřátém oleji opečte po obou stranách asi 7 minut. Cibuli oloupejte, nakrájejte nadrobno, okurky nakrájejte na kole ... …více»
|
![]() |
18. 08. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Žebírka na kysaném zelí: Řízky naklepejte, osolte a zprudka opečte na oleji po obou stranách. Ve výpeku z řízků osmažte cibuli nakrájenou nadrobno a slaninu nakrájenou na kostičky. Přidejte prolisovaný česnek, zelí, bobkový l ... …více»
|
![]() |
18. 08. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová plec s vinnou omáčkou: Vepřovou plec očistíme a nakrájíme na plátky. Plátky poté naklepeme, ale tou hrubší stranou paličky, a jen zlehka...Poté z obou stran opepříme a trošku osolíme...poté naskládáme do pekáčku a posypeme ... …více»
|
![]() |
17. 08. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová kýta s lečem a kari: Cibuli nakrájenou na kostičky necháme zpěnit, přidáme naklepané maso nakrájené na nudličky a všechno koření. Necháme podusit. Přidáme lečo s nálevem, nakonec kečup a hořčici. Podle potřeby zahustíme s ... …více»
|
![]() |
16. 08. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové plátky zapečené s cuketou: Plátky masa omyjeme, trošku naklepeme, ochutíme solí a pepřem a zprudka osmahneme na pánvi na troše oleje z obou stran. Cibuli oloupeme a nakrájíme na půlkolečka, oloupanou cuketu a česnek na plátky. ... …více»
|
![]() |
15. 08. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lahůdkové řízky v marinádě: Maso z obou stran dobře naklepeme. Osolíme, opepříme a vložíme do marinády, kterou vymícháme z vajec, škrobové moučky, hořčice, oleje, prolisovaného česneku, vegety a koření. Řízky a marinádě obalíme, ... …více»
|
![]() |
14. 08. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový bůček plněný prejtem: Ve vykostěném bůčku vytvoříme kapsu a naplníme ji prejtem, který připravíme z umletého ovaru promíchaného s drobně nakrájenou cibulí, utřeným česnekem, špetkou pepře, solí, majoránkou, zázvorem a ve s ... …více»
|