Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.09. 2024
Dnes má svátek Darina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kotlety se smetanou, jablky a křenem

Kotlety se smetanou, jablky a křenem
11. 08. 2009 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Kotlety se smetanou, jablky a křenem: Kotlety nasolíme, opepříme a opečeme je na tuku do měkka, poté je vyjmeme. Jablka pokrájíme na silnější plátky a vložíme je jemně pocukrovaná do tuku z kotlet. Zhruba dvě minutky je z obou stran opeče ... …více»

Neapolské rizoto

Neapolské rizoto
11. 08. 2009 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Neapolské rizoto: Bůček, oloupanou cibuli, oloupaný česnek a nať najemno nakrájíme a podusíme na oleji. Po chvíli přidáme rajčata, osolíme, opepříme a dusíme na velmi mírném ohni, až je bůček úplně měkký. Rýži uvaříme, ... …více»

Staročeská velikonoční hlavička

Staročeská velikonoční hlavička
11. 08. 2009 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Staročeská velikonoční hlavička: Maso omyjeme, kořínek vypereme a vyčistíme, pak uvaříme doměkka. Vařené maso i kořínek na prkénku usekáme a dáme do mísy. Přidáme usekaná syrová játra a namočené rozměklé žemle. Vejce rozklepneme do h ... …více»

Český vepřový guláš

Český vepřový guláš
11. 08. 2009 Vepřové maso ++++-_____
Příprava receptu Český vepřový guláš: Maso oplácheneme ve studené vodě a nakrájíme na větší kousky. Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmažíme na sádle. Když začíná zlátnout, přidáme maso, prudce opečeme, osolíme a pokmínujeme. Pak du ... …více»

Hamburský vepřový řízek

Hamburský vepřový řízek
11. 08. 2009 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Hamburský vepřový řízek: Řízky otřeme vlhkou utěrkou a po obou stranách dotenka naklepeme. Osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na každou porci položíme 50 g uzeného masa, 1/4 vejce vařeného natvrdo a 1/2 okurky. Pokládáme na ... …více»
 

Vepřové přírodní kotlety

Vepřové přírodní kotlety
11. 08. 2009 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Vepřové přírodní kotlety: Kotlety otřeme vlhkou utěrkou. Od kostí je ostrým nožem mírně uvolníme a lehce naklepeme. Osolíme, pokmínujeme a mírně poprášíme moukou. Na rozehřátém tuku po obou stranách prudce opečeme. Podlijeme v ... …více»

Česká pečeně

Česká pečeně
11. 08. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Česká pečeně: Maso omyjeme a osušíme, osolíme, pokmínujeme a dáme na pekáč kůží dolů. Pečeme asi hodinu za přelévání vlastní šťávou a podlévání horkým vývarem. Po hodině maso obrátíme kůží nahoru a ostrým nožem ji ... …více»

Rychlé vepřové rizoto

Rychlé vepřové rizoto
10. 08. 2009 Vepřové maso +++_______
Příprava receptu Rychlé vepřové rizoto: Rýži uvaříme v osolené vodě, scedíme a necháme odkapat. Cibuli a vepřové maso nakrájíme na malé kostičky a opečeme na oleji. Osolíme, opepříme přidáme sladkou papriku, kari koření, zalijeme zeleninov ... …více»

Vepřové maso s celerem a sýrem

Vepřové maso s celerem a sýrem
10. 08. 2009 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Vepřové maso s celerem a sýrem: Plátky vepřového masa naklepeme, osolíme a opepříme. Na rozpáleném oleji osmažíme maso z obou stran a poté ho dáme péct do trouby podlité vodou i s olejem z pánve. Maso nechá ... ... …více»

Smetanové kotlety zapečené

Smetanové kotlety zapečené
9. 08. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Smetanové kotlety zapečené: Maso lehce naklepeme, po obvodu nařízneme., osolíme a opepříme. Na každou porci položíme plátek anglické slaniny, plátek šunky a navrch Dáme lžíci sterilizovaného leča. Takto připravené maso urovná ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !