Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.09. 2024
Dnes má svátek Darina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hamburský vepřový řízek

fotka Hamburský vepřový řízek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Hamburský vepřový řízek:

4 řízky z kýty po 150 g  |  sůl  |  pepř  | 1 lžíce hořčice  | 300 g vařeného uzeného masa nebo uzeniny  | 1 natvrdo vařené vejce  | 2 kyselé okurky  | 1 vejce  | 50 g hladké mouky  |  sůl  | 150 g tuku

Postup přípravy receptu Hamburský vepřový řízek:

Řízky otřeme vlhkou utěrkou a po obou stranách dotenka naklepeme. Osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na každou porci položíme 50 g uzeného masa, 1/4 vejce vařeného natvrdo a 1/2 okurky. Pokládáme na jednu polovinu řízku, abychom druhou na ni mohli přeložit. Po přeložení kraje řízku rozklepeme paličkou tak, aby se spojily. V hlubokém talíři si připravíme hladké těstíčko z vajec, mouky a soli. Na pánvi rozehřejeme tuk. Řízky postupně obalujeme v těstíčku a ihned vkládáme do rozehřátého tuku. Osmažíme pomalu po obou stranách a podáváme s vařenými bramborami.


Fotky receptu Hamburský vepřový řízek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hamburský vepřový řízek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !