Postup přípravy receptu Český vepřový guláš:
Maso oplácheneme ve studené vodě a nakrájíme na větší kousky. Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmažíme na sádle. Když začíná zlátnout, přidáme maso, prudce opečeme, osolíme a pokmínujeme. Pak dusíme zvolna pod pokličkou ve vlastní šťávě. Mírně podléváme. Pi podlití vždy zamícháme a připékající se šťávu ode dna kastrolu uvolníme. Když je maso měkké, vysmahneme šťávu až na tuk, zaprášíme ji moukou a paprikou, zasmahneme a podlijeme za stálého míchání, aby se v omáčce nevytvořily žmolky. Necháme asi 10 minut povařit.
Fotky receptu Český vepřový guláš:
Fotky vložil: Jala,Natural,katyakaty,Ježíšek,Mangovka,VendaD